И най-трудната криза може да бъде преживяна, ако имаме желание

...
И най-трудната криза може да бъде преживяна, ако имаме желание
Коментари Харесай

Това са 6-те тайни за семейно щастие

И най-трудната рецесия може да бъде претърпяна, в случай че имаме предпочитание да запазим фамилията си. Нашите 6 съвета ще ви оказват помощ да гледате по-лесно на компликациите в партньорските връзки.

Тайна 1 . За да не пораждат проблеми и кавги, научете се да се вслушвате в думите на колегата си и се пробвайте да го разбирате. Може да не ви харесва това, което той прави, или методът, по който реагира и се трансформира, само че по-добре го приемете като факт. Така, както не можем да предотвратим наводненията и снежните виелици, по този начин не можем да влияем и върху възприятията и държанието на хората, които обичаме. Но можем да ги изслушаме, преди да дадем оценка или да вземем извънредно решение. И в случай че в действителност не разбирате какво тъкмо се случва, не се тормозете да попитате намерено. След бурята постоянно изгрява слънце.

Тайна 2. Не критикувайте и не се опитвайте да превъзпитавате колегата си, в случай че той претърпява сложен интервал. Той няма да ви чуе, нито ще ви разбере. Мъжете са по-склонни да изпадат в меланхолия и да гледат песимистично на протичащото се към тях. Но депресията постоянно е резултат от стила на живот. Недостатъчната физическа интензивност, неналичието на мощни позитивни страсти, тежките домашни задължения, „ злоупотребата” с гледането на телевизия не водят до нищо положително. Решението обаче не е да започнете да обсъждате неналичието на забавен живот и задоволително развлечения, а да извършите съответна стъпка за превъзмогването им. Например, можете да подарите на половинката си карта за фитнес – по този начин той ще стартира да се среща със себеподобни, ще хаби непотребната сила на уредите и когато се върне вкъщи ще бъде по-силен, по-спокоен и убеден. А вие тъкмо подобен го харесвате, нали?

Тайна 3. Опитайте се да не изисквате и да не настоявате за следващото нещо… Ако съумеете за няколко дни да не „ закачате” и да не напрягате ненужно колегата, след това можете да се възползвате на 100% от него. Това се отнася с цялостна мощ за секса. Не вярвайте на публикациите, в които написа, че мъжете обичат разкрепостени и напористи дами. Защото това не е напълно по този начин. И мъжете имат своите неприятни моменти, и те могат да бъдат слаби. Ако съумеете да овладеете поривите си, след това ще можете да се насладите на щастието от взаимността.

Тайна 4 . Помислете с какво можете да подкрепите колегата си. Купете му витамини, обичаният му шоколад, диск с хубава музика… Организирайте сами пикник или уикенд в планината (само вие двамата), прелестен релаксиращ масаж в банята или за какво не – подарете си скок с парашут! Емоциите, което ще изживеете дружно, ще ви сближат още повече и ще заздравят връзките ви.

Тайна 5 . Не се жертвайте в името на колегата. Не загърбвайте своите стремежи и фантазии, мислейки се, че по този начин ще му доставите наслада и очаквайки да ви е признателен. Ако ви се излиза на открито, направете го. Нищо, че той избира да си лежите на дивана. А в случай че въпреки всичко си останете вкъщи, не го правете демонстративно, като че ли казвате: „ Ето, аз желаех да изляза, само че останах, поради теб… А ти в този момент би трябвало да направиш това или онова…” Реваншизмът е безусловно табу за партньорските връзки.

Тайна 6 . А какво да вършиме, в случай че самите вие сте в меланхолия? На първо време приемете това като неминуем факт. Не критикувайте колегата си, не вземайте значими решения, не планирайте бъдещето. Не започвайте нищо ново. Обсъдете обстановката намерено със брачна половинка си или приятеля си. Вземете си няколко дни отпуск. Ако имате опция заминете, с цел да промените ситуацията. Запишете се на танци, уроци по изобразяване, плетене… Освободете мислите си от това, което ви тормози, и се пробвайте да си подарите време за себе си. Спортуването, визитата в салона за хубост или дългият масаж нормално оказват помощ да влезем още веднъж в кожата си и да се почувстваме мощни и мечтани. Когато облаците на вашия хоризонт се разсеят, можете да помислите и за фамилните връзки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР