И на червения килим, и на модния подиум, та дори

...
И на червения килим, и на модния подиум, та дори
Коментари Харесай

Колко секси е Хейли Бийбър в малка червена рокля

И на аления килим, и на стилния подиум, та даже и просто по време на разходка по улиците, Хейли Бийбър е постоянно стилна. Вчера обаче тя имаше мотив да се облече в действителност особено. И го направи, като за задачата избра секси дребна алена рокля.
 Хейли Бийбър и стилните превъплъщения, с които се готви за есента
Защо Хейли Бийбър реши да промени нормалната си визия

Важно е да си прозорлив

Визията си модела очевидно е избрала тематично за събитието в Ню Йорк, на което популяризира новия артикул на марката си Rhode skincare. Роклята на Хейли Бийбър е в ягодовочервен цвят - отпратка към продукта за устни, който е въодушевен от поничката с ягодова глазура на американската верига Krispy Kreme.

От постовете в обществените мрежи на двойката разбираме, че на пътуването Джъстин Бийбър, половинката на Хейли, я е придружил. За събитието обаче самият той е много спортно облечен - със сив суитшърт, къси панталони и... чехли. Е, стилното му решение, колкото и необичайно, е допустимо и да е било за светлините на прожекторите да бъдат ориентирани към брачната половинка му.

Освен че е бил дружно с  в Ню Йорк, с цел да я поддържа,  изрази възхищението си от работата ѝ с постове в Instagram.

На едни от тях се вижда, че двамата дружно даже са посетили една от локациите на Krispy Kreme в града, където може да бъде открита поничката, въодушевила новия артикул на Rhode skincare.

Други фрагменти пък демонстрират секси  в дребна алена рокля, кученцата на двойката, с които очевидно са пътували, както и какъв брой влюбени са към момента един в различен изпълнителят и моделът.
 Гримираните в океанско синьо очи на Хейли Бийбър - новата наклонност за лято 2023
Гримираните очи на Хейли Бийбър - новата наклонност за лято 2023

Вдъхновени от стилистиката на " Малката нимфа "

Хейли и Джъстин Бийбър си споделиха публично " да " на гала в Ню Йорк през 2018 година, а година по-късно направиха по-голяма женитба в Южна Каролина, напомнят ни от E! News. Откакто са дружно и двамата не стопират да се поддържат, както в щастливите, по този начин и в сложните моменти, и го демонстрират и в обществените си мрежи. Там споделят още фотоси от почивки, годишнини рождени дни и още.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР