И колкото пъти да казваме, че съдбата си знае работата,

...
И колкото пъти да казваме, че съдбата си знае работата,
Коментари Харесай

Тези 3 зодии ще имат сериозни спънки и трудности в края на ноември

И колкото пъти да споделяме, че ориста си знае работата, то от време на време ни се желае да не е по този начин. За страдание в края на месец ноември някои от представителите на зодиака ще изпаднат в обстановка, в която ще им се наложи да проявят нечовешка воля.
Ето кои ще са зодиите, за които ориста е подготвила тествания: Телец
Телците са хора, способни постоянно да извърнат страницата и да гледат по-позитивно на нещата. Те не се предават по този начин елементарно, дори бихме споделили, че са способни да се оправят с компликациите, до момента в който са още в зародиш. В края на месеца обаче ще си разрешат да изтърван нещата от надзор и ще им се наложи да бъдат много по-силни, в сравнение с са мислели.

Не е кой знае какъв проблем това за Телеца, само че въпреки всичко е редно да се регистрира, че интервалът няма да е изключително удобен за представителите на зодията.
Козирог
И при Козирога ще има известни пречки и компликации в края на месец ноември. Представителите на зодията най-вероятно ще имат финансови усложнения, с които ще им се наложи да се оправят. Ще им е мъчно да преминат през тях, без помощ от другар. Именно това ще ги накара да сведат глава и да се почувстват непълноценно. Няма нищо ужасно обаче, тъй като този интервал не ще трае дълго и Козирогът още веднъж ще стъпи на крайници.
Скорпион
И за зодия Скорпион се чакат сложни дни в края на месеца. Мъжете и дами Скорпион ще се усещат унили и вътрешно ще страдат, поради неналичието на околните им хора. За жал подобен е животът. Понякога просто би трябвало да сведем глава и да приемем, че някои неща не зависят от нас.

С каквито и неприятности да се сблъсквате, не забравяйте, че вие сте по-силни от тях!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР