И.ф. главен прокурор на Република България Борислав Сарафов проведе работна

...
И.ф. главен прокурор на Република България Борислав Сарафов проведе работна
Коментари Харесай

Сарафов се срещна с турския си колега Бекир Шахин

И.ф. основен прокурор на Република България Борислав Сарафов организира работна среща с основния прокурор на Република Турция Бекир Шахин в Съдебната палата в гр. София, на която бе разисквано съдействието по наказателноправни въпроси сред прокуратурите на двете страни, както и въпроси от двустранен интерес.

В срещата участваха още Бахтин Азизауглу, заместител основен прокурор на Република Турция, посланикът на Турция в София Н.Пр. Айлин Секизкьок, заместител основните прокурори на Република България Мария Павлова и Елена Каракашева, административният началник на Софийска градска прокуратура Илиана Кирилова, както и завеждащият отдел „ Международен “ при Върховната прокуратура Цветомир Йосифов.

В рамките на срещата бе емфатичен приносът на Република Турция и Република България за ограничение на незаконната миграция и на рисковете от терористични закани в района, както и пpoизтичaщитe от това пpeдизвиĸaтeлcтвa пpeд пpaвoприлагащите opгaни.

Главният прокурор Борислав Сарафов, турският основен прокурор Бекир Шахин, заместникът му Бахтин Азизауглу и дипломат Айлин Секизкьок разговаряха и с ръководителя на Върховния касационен съд Галина Захарова.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР