Поредно отлагане на делото за кметските избори в София заради

...
Поредно отлагане на делото за кметските избори в София заради
Коментари Харесай

Отложиха делото за кметските избори в София за 7 юни

Поредно отсрочване на делото за кметските избори в София поради нови претенции на страните.

 

Административният съд София-град ще заседава по жалбата на изгубилата вота Ваня Григорова против решението на Столичната общинска изборна комисия да разгласи за победител Васил Терзиев на 7 юни - два дни преди вота 2 в 1, в който Григорова се записва да взе участие като ръководител на коалиция " Солидарна България ".

 

Процесуалните представители на Терзиев и коалиция ПП-ДБ-СС Александра Стеркова и Жулиета Мандажиева, отхвърлиха да разясняват ориста на делото, в случай че Григорова бъде определена на депутат.

 

" 7 юни ще бъде последният ден от акцията. 8 юни е ден за размисъл, което значи, че извънредно доста би трябвало да се съобразим с това и да не разрешаваме делото да излезе отвън правната рамка и да не се трансформира в политически развой ", предизвести Александра Стеркова.

 

" Бихме желали да напомним, че дотук всички данни от експертизата демонстрират, че точно Васил Терзиев е ощетен с гласове, само че това дело продължава, което несъмнено, съдът е задължен да направи, до момента в който се поддържа жалбата, само че дотук всички данни демонстрират, че ощетяването е в интерес на Васил Терзиев. Той е ощетеният ", сподели Жулиета Мандажиева.

 

Източник Българска национална телевизия

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР