И ето вече 18 години Пиърс и Кили живеят неразделно,

...
И ето вече 18 години Пиърс и Кили живеят неразделно,
Коментари Харесай

Шокиращи СНИМКИ на дебелата съпруга на Пиърс Броснън от младостта ѝ

И ето към този момент 18 години Пиърс и Кили живеят неотлъчно, без да обръщат внимание на ненавистта, която се излива върху тях. Зад гърба им те непрекъснато са наричани Красавецът и Чудовището, като непрекъснато се натъртва, че те не са един за различен. Само че някои не помнят, че по-рано пълничката, само че не изгубила чара си Кили бе хубавица и половина.

Двамата минават под венчилото през 2001 година, като са се познавали от над 7 години. Смит по това време е много сполучлива телевизионна водеща, актриса и даже веднъж се е снимала като модел.



Трябва да се означи, че преди сватбата никой даже не би и посмял да каже на Кили, че тя не отива на сътрудник 007.



Двойката има две деца Дилън и Парис. Кили е родила Дилън още преди сватбата през 1997 година, а Парис е родена през 2001 година.



След втората си бременност дамата по този начин и не съумява да си върне предходната форма. Доста бързо Кили стартира да качва килограми.



Дали е поради предразположеност или някакъв проблем със здравето, фамилията по този начин и не е разкрило детайлности.



Естествено, при тези обстановки медиите стартират сами да измислят всевъзможни версии. Вероятно, най-вярното съмнение е проблем с щитовидната жлеза, само че в действителност това изобщо не е значимо.



На Броснън изобщо не му пука по какъв начин наподобява жена му, те не престават да са дружно и да са щастливи. Актьорът неведнъж е признавал, че най-вече се опасява един ден Кили да не го изостави.

"Обичам я за силата ѝ, хубостта ѝ, за пристрастеността ѝ към живота. Няма да мога да пребивавам без това. Когато Кили ме гледа, аз ставам слаб ", признава той.

Ако същинската обич съществува, то Пиърс и Кили са разкрили тайната ѝ.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР