И ето - случи се! Българският футбол отново ни кара

...
И ето - случи се! Българският футбол отново ни кара
Коментари Харесай

Доза неадекватност

И ето - случи се! Българският футбол още веднъж ни кара да се усещаме безпределно унижени.

Невероятната драма към провеждането на мача сред нашия народен тим и Унгария като че ли е сборен облик на всичко, което се случва в ръководството на най-популярната игра у нас през последните 18 години.

Дори е мъчно се опише с думи. БФС направи по този начин, че да се срамим от свои и непознати. Да се обръщаме на страни, когато забележим кои са властимащите в " Бояна ", а в същото време с отегчение да четем по какъв начин унгарци и сърби се дивят на висшата доза некомпетентност, която несъзнателно ги въвлече в мъката на българския футбол.
 В Сърбия: Край на цирка! Мачът България - Унгария се завръща в София
В Сърбия: Край на цирка! Мачът България - Унгария се завръща в София

Съседите ни наблюдават деликатно обстановката с дуела

Страхът е измежду висшите човешки чувства. А подобен несъмнено се подушва от " Околовръстното ". Свръхестествено е по какъв начин за 18 години можеш да направиш по този начин, че хората с усмивка да се сещат за ерата " Батето ". Тогава се правеше крепко " ала-бала ", само че наследниците му просто превъртяха играта.

През мандатите си Борислав Михайлов направи по този начин, че да пораства в структурите на УЕФА, само че и да подкопава тотално реномето си измежду всички футболни деятели у нас. Стигна се до такова състояние, че безконечни врагове да се сплотяват в името на огромната цел - оставката!

Но не е вманиачен този, който яде баницата. За да се стигне до тези часове на позора, отговорни са президентите на футболните клубове у нас. Голяма част от тях " продадоха " идеалите си за някои други предметни или лицензионни подаръчета, с помощта на които правеха по този начин, че пипалата на октопода да сграбчват от ден на ден така и така умиращия ни групов спорт.

Виновни сме и ние публицистите, които дълго време бяхме просто странични наблюдаващи, вместо да бъдем действителен коркетив, а за какво не и лидер за радикалната смяна. Всички просто си трайкахме.

И поносим.... хора като тях, за които пренебрежението, алчността и мантрата за великолепие ги направиха цел №1 на публичното неодобрение.

Триковете мачът с Унгария да бъде запратен я в Кърджали, я в Разград или Пловдив (пред празни трибуни), само целеше " да не се изложим доста пред чужденците ". Сакън да не лъсне грозната реалност, която съм съвсем сигурен, че в коридорите на УЕФА бива сносно замаскирана от наши величави сънародници.
 В Сърбия: Край на цирка! Мачът България - Унгария се завръща в София
В Сърбия: Край на цирка! Мачът България - Унгария се завръща в София

Съседите ни наблюдават деликатно обстановката с дуела

Но всички знаем: " кармата е к*чка ", както споделят младежите на Запад, и скоро всеки ще заплати за гаврата с футбола у нас. А съвсем формалното завръщане на мача в София (бел ред. към 13:00 часа във вторник) прави по този начин, че вендетата на елементарния ентусиаст ще се чуе и види с цялостна мощ. Независимо дали на трибуните, или към подстъпите към националния стадион.

Най-добре щеше да бъде въобще да няма мач България - Унгария! Евентуални грандиозни наказания против БФС наподобяват единствената опция за реализирането на смяната. Необходим е същински потрес, който да преживеем, с цел да се стигне до мечтания рестарт. Ясно е, че с или без игра, няма да се класираме на нито на Евро 2024, нито на Мондиал 2026, нито на Евро 2028, и по този начин, по този начин....

Остава ни да чакаме и гледаме сеир.

Този път обаче има и доза удовлетворение. Шепа хора се излагат пред очите на цяла футболна Европа, водени от безумната си жадност за постоянно ръководство.

Ала безконечни неща не съществуват....
 Вратар на Унгария: Всички ние се готвим за мач в четвъртък
Вратар на Унгария: Всички ние се готвим за мач в четвъртък

Ето какво каза
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР