И 19 февруари мина под сянката на опасността от война

...
И 19 февруари мина под сянката на опасността от война
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: в сянката на военен конфликт, Мюнхенската конференция и Левски

И 19 февруари мина под сянката на заплахата от война и чувството за повишаването на напрежението сред Русия и Украйна.

В свое изказване американският президент Джо Байдън отсече, че Съединени американски щати са уверени, че Москва ще нападна в околните дни, а целта ще бъде столицата на Украйна Киев.

Очаквано тази тематика беше във фокуса и на Мюнхенската конференция за сигурност. Председателката на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен увери, че Европа ще се оправи, даже и Русия да спре доставките за газ. Американската вицепрезидентка Камала Харис беше твърда - при нахлуване над Украйна, Съединени американски щати ще подкрепят укрепването на източния фланг на НАТО.
По време на форума българският министър председател Кирил Петков имаше диалог с македонския си сътрудник Димитър Ковачевски, а двамата и с държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен. Информацията пристигна главно от Скопие. В Донецк оповестиха готовност, а Русия стартира следващи учения. В България денят мина под знака на почитането на Васил Левски. Паметната дата окрили за победа футболният клуб " Левски ". Пожарникарите излязоха на митинг. Остана паниката за все по този начин намиращите се в неопределеност българи на запалилия се ферибот. Издирването им продължава, те сигурно са седем, само че броя може да се окаже и по-голяма, за жалост, защото не е открита самоличността на други двама пасажери. И най-после единствено за читателите на Клуб Z - Лола Монтескьо.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР