Hyundai представи първият си пикап с името Santa Cruz, макар

...
Hyundai представи първият си пикап с името Santa Cruz, макар
Коментари Харесай

Hyundai представи пикап, който най-вероятно няма да стигне до Европа

Hyundai показа първият си пикап с името Santa Cruz, въпреки от корейската компания да дефинират модела си в нов SAV клас. Съкращението идва от Sport Adventure Vehicle и на доктрина съчетава опциите на пикап, кросоувър и всъдеход.



На пръв взор Santa Cruz наподобява много на Hyundai Tucson с отрязана задница, само че дължината му от 4.97 метра и междуосието от тъкмо 3 метра го разграничават от SUV-то. Въпреки това размерът на товарното пространство е единствено 1.32 метра, което по-малко спрямо други пикапи, изключително в Америка.



Интериорът също е сходен на този при останалите нови модели на корейската марка. Централният екран на инфотеймънт системата е с диагонал от 8 инча, само че при предпочитание може да се усили до 10-инчов, като дружно с него клиентите могат да прибавят и опционален екран пред лидера.



Задвижването е 4х4 и при двете версии на 2.5-литровия бензинов мотор. При атмосферната версия конските сили са 190, а оптималният въртящ миг доближава 244 нютон метра.



Турбо версията генерира 275 конски сили, а оптималният въртящ миг доближава 420 нютон метра. Трансмисията е автоматизирана с 8 предавки и двоен съединител. Моделът ще се предлага в Америка, където ще се и създава, като към момента цените не са известни.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР