Hyundai Motor Company обяви, че компанията е направила сериозна стъпка към

...
Hyundai Motor Company обяви, че компанията е
направила сериозна стъпка към
Коментари Харесай

Hyundai с интелигентен персонален асистент през 2019

Hyundai Motor Company разгласи, че компанията е направила сериозна стъпка към пазарното въвеждане на допълнителна функционалност за съгласуваност в своите автомобили, при която главният акцент попада върху гласовата връзка с бордовата система на превозното средство.

В съдействие с SoundHound Inc, Hyundai анонсира разработката на образован порсонален асистент (Intelligent Personal Agent) с гласова комуникация, който ще бъде разполагаем в новите модели на марката от началото на 2019 година. Освен на гласови команди за управление на разнообразни функционалности на своите автомобили, бъдещите клиенти на компанията ще могат да разчитат на богат набор спомагателна информация, в това число и данни в действително време.

От Hyundai разясняват, че Intelligent Personal Agent ще бъде в положение да планува потребностите на потребителите и ще им дава полезна информация, като типични образци за това ще бъдат подсещания за идни срещи от календара, оптимално време за потегляне при иден полет на базата на настоящата пътна конюнктура и други.

Други съществени функционалности на персоналния помощник на Hyundai ще бъдат възможност за набиране на контакти от телефонния справочник, изпращане на кратки текстови известия, търсене на местоположения, проверка на прогнозата за времето, добавяне на позиции в календар и други. Технологията ще даде опция на потребителите да ръководят с гласа си климатичната апаратура, заключването/отключването на вратите на превозното средство, както и възможност за надзор на домашните електрически уреди единствено с гласова команда.

Основно преимущество на Intelligent Personal Agent на Hyundai, който ще бъде показан официално по време на софтуерното ревю CES в Лас Вегас през идващия месец, ще бъде това, че той ще бъде в положение да отделя и извършва разнородни команди, комбинирани в едно изречение.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР