Хванаха мъж с „консерви“ с марихуана в Самоковско, съобщиха от

...
Хванаха мъж с „консерви“ с марихуана в Самоковско, съобщиха от
Коментари Харесай

Хванаха мъж с буркани с марихуана в Самоковско /снимки/

Хванаха мъж с „ консерви “ с марихуана в Самоковско, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
До реализацията се стигнало при извършена в петък полицейска интервенция на територията, обслужвана от Районно управление-Самоков.
Към 6.20 часа сутринта чиновниците на реда спрели в региона на вилна зона „ Мечката “ автомобил, ръководен от престъпно проявен гражданин на село Широки дол.
При последвалата инспекция, в раница, сложена на предната дясна седалка, служителите на реда разкрили найлонова чанта със суха зелена тревиста маса с тегло към 150 грама и кутия от цигари с две бели бучки с тегло към 15 грама в нея.
При осъществените полеви наркотестове откритите субстанции реагирали надлежно на марихуана и амфетамин. При последвалото претършуване на адреса на лидера криминалистите попаднали на самобитен склад със марихуана, „ консервирана “ в голям брой стъклени буркани с друга съдържимост, прилежно затворени с алуминиеви капачки на винт.
27-годишният мъж е арестуван за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане, като следствието продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР