Huawei P30 Pro бе избран за най-добър смартфон на 2019

...
Huawei P30 Pro бе избран за най-добър смартфон на 2019
Коментари Харесай

Huawei спечели награда за „Най-добър смартфон“ на European Hardware Awards 2019

Huawei P30 Pro бе определен за най-хубав смарт телефон на 2019 от Европейската хардуерна асоциация. Флагманът на Huawei бе класиран на челната позиция в категория „ Най-добър смарт телефон " на тазгодишните награди на асоциацията.

В хода на тазгодишните награди над 100 опитни редактори на водещи софтуерни медии от цяла Европа тестваха, предложиха и по-късно гласоподаваха за най-хубавите устройства на пазара.

Техният фаворит за „ Най-добър смарт телефон " за 2019 е Huawei P30 Pro, а миналогодишният победител в категорията бе неговият предходник Huawei P20 Pro, като това за следващ път затвърждава възходящата линия на развиването на марката на световния пазар.



Huawei P30 Pro получи голямото самопризнание с помощта на множеството си софтуерни нововъведения, измежду които SuperSpectrum датчика на камерата, висококачествените SuperZoom обектив и новата ToF (Time of Flight) камера, съпроводени с голям брой усъвършенствани оптични и AI технологии за стабилизиране на изображението.

Редакторите, участващи в избора на най-хубавите устройства на тазгодишните награди, са разгласили общо над 250 000 хиляди публикации на софтуерна тема през последните над 10 години. Техните големи знания и опит вършат премиите на Европейската хардуерна асоциация едни от най-престижните и най-значимите във връзка с отличаването на най-хубавите устройства на световния софтуерен пазар.



Представители на асоциацията разясниха избора на Huawei P30 Pro по следния метод:

„ Изказваме най-искрени поздравления на Huawei по случай тяхната поредна победа в категорията „ Най-добър смарт телефон " на премиите на Европейската хардуерна асоциация. Напълно заслуженият триумф на P30 Pro затвърждава неговата позиция като най-хубавия смарт телефон на пазара и устройство, задаващо нови стандарти в промишлеността ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР