Huawei Consumer Group България представи в София най-интересните характеристики на

...
Huawei Consumer Group България представи в София най-интересните характеристики на
Коментари Харесай

Huawei P30 и P30 Pro

Huawei Consumer Group България показа в София най-интересните характерности на новата флагман серия на марката HUAWEI P30 и P30 Pro .

Емилия Кирилова – P R управител на Huawei за България и Македония , показа какво се крие зад уникалността на телефона и неговите основни характерности и какви са тайните на триумфа на Huawei в международен мащаб и по-специално в България. А точно, че новата флагман серия на Huawei основава нова история в света на фотографията.

Това се потвърждава посредством заложените в телефона революционна и първа в света четворна LEICA камера, единствения по рода си HUAWEI SuperSpectrum датчик, SuperZoom обективите (5х оптичен зум, 10х хибриден зум и до 50 пъти цифров зум), новата HUAWEI ToF (Time of Flight) камера и усъвършенстваната оптична и AI технология за стабилизиране на изображението. С тази камера дистанцията към този момент не е спънка за снимане на обичан кадър като тя разрешава снимане на обекти в отдалеченост до 580 метра. Освен това с оптичния зум фокусът към този момент не се губи, а качеството е съвършено. Телефонът разполага със супер необятно обхватна телефото камера, оставяйки конкуренцията след себе си. Благодарение на новия SuperSpectrum датчик, Huawei реализира гражданска война в обработката на светлината, заменяйки наложения за повече от 40 години RGB датчик с нов RYYB (Red, Yellow, Yellow, Blue), с който камерата е в положение да всмуква до 40% в допълнение светлина.
 Huawei
Георги Колев – търговски шеф на Huawei Consumer Business Group, добави, че този SuperSpectrum е един от главните съставни елементи на неповторимите достижения на Huawei P30 и P30 Pro при снимане на видео и фотоси при доста ниска осветеност. Камерата безусловно може да покаже облик, незабележим за човешкото око. Тази дарба отваря голям брой нови благоприятни условия за изобретателна и арт снимка, както и напълно ново поле за изява на мобилните видеографи.

Колев акцентира също на преимуществото , което дава четвъртата – ToF (Time of Flight) камера . Тя има основна роля в установяване на дълбочината на полето и в пресъздаването на доста натурален боке резултат, до момента неосъществим за мобилните камери. „ Ние поддържаме връзка в обществените мрежи все по-визуално, посредством фотоси и видеа, за което роля имат както увеличеният потенциал на мобилните мрежи, по този начин и качеството на изображенията, заснемани с мобилните ни устройства. Портретната снимка е изключително мощен инструмент в общуването и запазването на спомените ни, и към този момент можем да снимаме и споделяме незабавно портрети с професионално качество “ – показа той.-->
 Huawei
Колев изясни и новаторската концепция, стояща зад чупещата върхове телефото камера и постигането на 5-кратно оптично и 10-кратно хибридно приближение от мобилен флагман. Тайната е в перископния дизайн на камерата, при който се употребява изкривяване под прав ъгъл на входяшата светлина и тялото на смарт телефона се употребява за приемане на утраширок обсег на еквивалента на фокусното разстояние на обектива. Отново, още по-впечатляващо, е, че това удивително приближение работи както за фотоси, по този начин и за видеа , при които, да вземем за пример, можете да заснемете видео на диво животно или домакински любим, без да го приближите и изплашите.
 Huawei
Очакваната със неотдавнашен ъпдеит видео функционалност Dual View пък ще разреши потреблението по едно и също време на широкоъгълната и телефото камерата за снимане на два парелелни видоклипа, които могат след това да се употребяват за изобретателен монтаж.

В момента Huawei P30 Pro, P20 Pro и Mate20 Pro са на първите три места за мобилна камера в влиятелния фотографски тест DxOMark, а P30 Pro е разгласен за смарт телефон камера на годината от TIPA World Awards 2019. Дарина Иванова добави, че през 2018-а година, Huawei P20 Pro също получи тази влиятелна премия и е първата мобилна камера, която въобще влиза в сходна фотографска ранглиста.

С новия Huawei P30 и P30 Pro фотографията и видеографията стават налични за всеки фен на фото- и видеозаснемането в обществените мрежи. Новата флагман серия е начин на живот инструмент, с който всеки може да изрази себе си по професионален метод и да не остане неусетен.

„ Много се гордеем, че Huawei продължава растежа си като компания и през 2018-а година и продължава да се изкачва в международни бизнес ранглисти за интернационалните марки като: Fortune, Forbes, Brand Finance, BrandZ и Interbrand като затвърждава позицията си на софтуерен водач. Компанията бележи доходи от продажби от 107 милиарда $, което е с 19.5% повече от миналата година, а чистата облага възлиза на 9 милиарда $ – с 25.1% повече от 2017-а година ”, показа Емилия Кирилова.

Huawei Consumer Group Bulgaria бележи годишен растеж от 66% в премиум сегмента “.

От своя страна – Лонгруи Циу, общоприет шеф на Huawei Consumer Group за България и Македония, също показа, че е доста благополучен, че „ Huawei все по-силно затвърждава позицията си на премиум бранд и в България, като една от главните цели на компанията е да развива своя новаторска потребителска екосистема, която в обозримо бъдеще ще се поддържа от от ден на ден Huawei устройства “.
 Huawei
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР