„Христос Воскресе! Пожелавам ви да бъдете най-вече здрави, щастливи и

...
„Христос Воскресе! Пожелавам ви да бъдете най-вече здрави, щастливи и
Коментари Харесай

Славея Сиракова с погача на бебето за Великден - slava.bg

„ Христос Воскресе! Пожелавам ви да бъдете най-много здрави, щастливи и спокойни. Този ярък празник съответствува с погачата на нашата дребна Емили “. Това написа Славея Сиракова във Фейсбук и посочи, че е събрала най-близките си, с цел да почерпи за здравето на своята дъщеричка, която точно на Великден е станала на 40 дни.

По-голямата щерка на Илиана Раева и Наско Сираков качи няколко фотоси, на които се вижда, че родителите ѝ и свекърите са участвали на погачата. На фрагментите се вижда и сестра ѝ Виолета дружно с нейното семейство.

„ Бъди ми здрава, радостна и усмихната, звездичке, слънчице и луничке! Нека ангелите бдят над теб и Божията светлина да огрява твоя път! Бъди щастлива и обичана, бит живота и върви самоуверено напред. Ти си нашето благополучие и сбъдната фантазия. Нека очичките ти греят с обич и смехът ти да изпълва дома ни “, добави още Славея.

Славея Сиракова показа неотдавна, че бързо е съумяла да влезе във форма след раждането и към този момент е спряла да кърми дъщеричката си.

„ В началото на пандемията и карантината се появи дребната деликатност и съвършенство Емили! Нашата втора внучка и първа щерка на огромната ни щерка Славея и обичания и Иван! А в този момент с боязън чакаме втората рожба на дребната ни щерка Вили и на шурей ни Жоро... Божествена благословия по време на тестването... “, показа на празника Илиана Раева и разгласява непоказвани фрагменти от фотосесията с дъщерите ѝ.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР