Христо Захариев разказа за чувството, което изпитва след спечелената титла

...
Христо Захариев разказа за чувството, което изпитва след спечелената титла
Коментари Харесай

Христо Захариев: Ботевград, това е за вас. Шампиони сме!

Христо Захариев описа за възприятието, което изпитва след извоюваната купа в Националната баскетболна лига. Отборът на Балкан надигра с 83:75 Черноморец в третия мач от финалната серия, което му донесе и трофея след победа с общ резултат 3-0. В основния за ботевградчани мач Захариев още веднъж имаше водеща роля, отбелязвайки 18 точки.
 Седмата е реалност: Балкан отбрани купата си в НБЛ и потвърди шампионското си ДНК Седмата е реалност: Балкан отбрани купата си в НБЛ и потвърди шампионското си ДНК
" Шест трофеи! Тази е доста скъпа. Първо желая да поздравя тимът на Черноморец за изключителния сезон и да поздравя техния щаб, цялата организация, играчите. Беше доста сложен край. Успяхме да се върнем от 12 точки с помощта на това, че не се отказахме. Показахме шампионски дух, шампионско сърце. Не се отказахме и в действителност съм доста благополучен, че успяхме да обърнем мача, тъй като, в случай че бяхме загубли през днешния ден, психически доста щеше да се обърне серията, по тази причина в действителност съм доста благополучен, че успяхме да ги обърнем. 

Може би щеше да е по-сладко да побеждаваме в Ботевград, само че в действителност възприятието е неповторимо. Не съм не запомнил преди 5 години, когато не успяхме да станем първенци и си дадох обещание, че ще станем - дружно. Ботевград, това е за вас. Шампиони сме! Ще забележим дали ще съумея да играя по този начин и през лятото - в националния тим. Сега желая да се насладя на този миг, да отпразнуваме тази купа, толкоз сладка и толкоз чакана. Когато нещо доста го искаш, би трябвало да страдаш, би трябвало да се бориш за него. Трябва да бачкаш крепко. Наистина прекарахме пъклен доста време в залата. Страшно доста пот хвърлихме. Жена ми ми сподели: " като тренираш толкоз доста, най-малко гледай да станеш първенец ". Първа купа като татко и в действителност съм доста благополучен ", сподели Захариев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР