Христо Йовов е бил предложен за изпълнителен директор в ,

...
Христо Йовов е бил предложен за изпълнителен директор в ,
Коментари Харесай

Наско Сираков не иска Йовов за изпълнителен директор в Левски

Христо Йовов е бил препоръчан за изпълнителен шеф в, само че концепцията е била отхвърлена от притежателя, твърди " Тема Спорт ". Предложението е пристигнало на неотдавнашна среща, инициирана от някои известни и авторитетни ентусиасти на " сините ", които имат контакт както с Бижутера, по този начин и с сегашния собственик на контролния пакет акции на клуба. Йовов не е бил на диалога, който се е състоял в наличието на тогавашния изпълнителен шеф Павел Колев.

Любопитното е, че Наско Сираков не е поискал да работи с Йовов, а след това Бижутера дал да се разбере, че също не храни положителни усеща към сегашния притежател на клуба. Самият Йовов също бе собственик на огромен пакет акции на Левски на хартия във времето сред прехвърлянето на властта сред Спас Русев и Васил Божков

В момента се разисква вид, при който Павел Колев да продължи да работи на " Герена ", а работата му към УЕФА първоначално да е отдалечено от София. Той чака и първи дежурства като пратеник на мачовете от Шампионска лига на 16 февруари.

Развитие към назначение на състезателен шеф към този миг няма.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР