Христо Колев бе преизбран единодушно като председател на АБВ-София на

...
Христо Колев бе преизбран единодушно като председател на АБВ-София на
Коментари Харесай

Христо Колев бе преизбран единодушно като председател на АБВ-София

Христо Колев бе избран отново единомислещо като ръководител на АБВ-София на провелата се през днешния ден Отчетно изборната конференция на столичната организация на партията.

Пред делегатите той означи, че работата му, като началник, е негова идея и благодари за доверието и поддръжката.

В Доклада си аз последните 4 години Колев регистрира редица действия на столичната организация с необятен районен, а и народен отзив и акцентира разширението членската маса на АБВ-София:
АБВ-София беше хазаин на първия митинг против държавното управление на Борисов. Събитието беше извършено на 09.07.2020 година, след него започнаха и всеобщите митинги на жители и партии, което докара до свалянето на порочния режим. АБВ-София беше хазаин на два митинга – против несъответстващите ограничения против пандемията, вторият – против корупцията, той се организира пред представителството на Европейската комисия в България;„ КУЛТУРЕН САЛОН АБВ “ – поредност от събития които означиха приноса на десетки научни и културни дейци с голям принос в българската просвета;АБВ-София е с поредност от екоинициативи с необятен публичен отзив, ориентирани против надълбоко аморални градежи с висока степен на корупционен детайл – застрояването на Зелената пътека в град Банкя, строителство на огромен комплекс в кв. Студентски град. Знамето на битката ни против презастрояването, противозаконното строителство и корупцията в София е осветяването и настояването за прекъсване на градежа на голям обект в сърцето на планина Витоша – градеж в село Бистрица, поради който е изсечена млада борова гора.АБВ-София изпрати редица сигнали до Столична община, свързани със забавянето и кражба и отклонение на средства от парите за Южната дъга на околовръстния път в София, както и питане към общинското сдружение “Паркинги и гаражи “ и кмета Фандъкова с въпроси, какво се случва с парите събирани от зоните за паркиране в София.
Христо Колев означи също възходящата известност и известност на АБВ-София, както и високата интензивност на организацията в обществените мрежи.

Пред делегатите ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков изрази задоволство от приноса на столичната партийна организация в резултатите от множеството избори през предходната година – факт който високо се прави оценка и от политическите сътрудници на АБВ. Той акцентира позитивните решения в Министерството на труда и обществената политика, в Министерството на туризма, в парламентарната активност и междуинституциаоналните връзки.

Петков очерта три акцента в новия интервал на столичната организация, които да дефинират нейния облик – всекидневна работа за българската просвета и културно-историческо наследство; положението и отбранителната дарба и сигурността на София – действия, които да се разпрострат взаимно и със Столична община, с Народното събрание и правителството; подготовка за идните избори за локални органи на самоуправление;

Румен Петков изрази признателност за политическата и гражданска героизъм и достолепие към членовете на АБВ-София и пожела триумф в новия интервал.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР