Христо като го гледам е от най-древната професия. Просто една

...
Христо като го гледам е от най-древната професия. Просто една
Коментари Харесай

Ден 2 – рунд 2: Пеевски нарече Христо Иванов „сладка куртизанка“

„ Христо като го виждам е от най-древната специалност. Просто една сладка куртизанка “, сподели ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски пред медиите в Народното събрание по адрес на Христо Иванов. Изказването му е второ за деня, както стана и през вчерашния ден.

Според Пеевски Христо Иванов постоянно е пречил Движение за права и свободи да бъде с демократичната общественост.

„ Не може един човек да желае да изолира една партия и едни хора. За Христо Иванов хората от Движение за права и свободи са второ качество. Това би трябвало да завърши. Хората от Движение за права и свободи са български жители и са равни с всички хора и те имат своето посланичество в наше лице, по тази причина са ни изпратили тук. Да не принизява нещата, че проблемите му са с Пеевски. Пеевски го нямаше няколко Народното събрание. Защо тези хора не кореспондираха с Движение за права и свободи, а натискаха с неистини и мазане Движение за права и свободи в ъгъла? ", попита той.

Председателят на ПГ на Движение за права и свободи означи още, че Христо Иванов е „ един дребен сладостен прислужник на българската олигархия, който тича по офиси “. „ Аз съм му виждал на телефона кой му е номера на бързо набирането, номера на най-големия олигарх. Нека той да пристигна да каже кой е. Неговият чичко началник, който го командва и го привиква на една близка улица тук. Христо няма лична воля, виждам, че това го боли. Той обича да върви по офиси, да се вози по колите им “, разяснява Пеевски. 

Той увери, че Христо Иванов няма да овладее прокуратурата, КПКОНПИ, нито регулаторите, както и че България ще бъде свободна от олигархията и това ще го направи Движение за права и свободи.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР