Христо Иванов Със свалянето на Никола Минчев се връщаме в

...
Христо Иванов Със свалянето на Никола Минчев се връщаме в
Коментари Харесай

Това е рецепта за катастрофа - всички обслужваме “Възраждане”

Христо Иванов

Със свалянето на Никола Минчев се връщаме в предишното. Най-важният резултат от през днешния ден дори не е новото болшинство, което е ясно от няколко дни, а че господин Никола Минчев и всичко това, което той съставлява като една млада генерация в българската политика, е победител. И опозицията, т.е. новото болшинство, признава качествата му и споделя, че всичко това не било за него.

Това е рецепта за злополука

Единственият човек с отговор през днешния ден, какво следва - и го чака с готовност, - беше Костадин Костадинов. Той разказа ясна картина - референдум по всички въпроси. Това ли вършим всички - обслужваме “Възраждане”?”.

Никола Минчев беше едно от най-хубавите неща, които този парламент съумя да създаде. Нашето пупаво време, както споделяше Йордан Радичков, съумя да трансформира Минчев в средство. Средство защо? Благодаря на Никола Минчев за работата му като ръководител и за това, че сподели, че хора с темперамент и класа могат да бъдат в българската политика.
В момента се опитваме да изгорим опцията за мудна, сложна, не изключително красива, само че еволюция на българската политическа система, тласкайки Народното събрание към своя край, преди процесите в него да са протекли.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР