Христо Иванов, съпредседател на Демократична България изтъкна в началото на

...
Христо Иванов, съпредседател на Демократична България изтъкна в началото на
Коментари Харесай

ДБ събира подписи за комисия Росенец - ГЕРБ го направили вече

Христо Иванов , съпредседател на " Демократична България " посочи при започване на парламентарния ден, че групировката е внесла предложение за промени в Конституцията и събира подписи. Това било тест кой е подготвен за смяната.

Демократична България събира и подписи за анкетна комисия за случая " Росенец " . Нека забележим истината за това по какъв начин институциите са си затваряли очите, прикани Христо Иванов.

По мнението му ще бъде доста забавно кои партии ще се подпишат под предлагането. Нека бръкнем в тази рана, настоя още той.

ГЕРБ към този момент са събрали автограф за анкетна комисия за Росенец . Това стана ясно от думите на депутата Тома Биков . Той видя съдействие на партиите на митинга с Движение за права и свободи . За образец той уточни избирането на Георги Ганев за началник на финансовата комисия. Кога и на каква цена са разбрахте за поддръжка на Движение за права и свободи, попита Биков. Кога се спазарихте , продължи да пита той.

Той попита дали партиите на митинга са узрели за концепцията на Мустафа Карадайъ за експертно държавно управление . Такива са държавните управления на Беров и Орешарски , а знаем по какъв начин завършиха тези държавни управления, посочи Биков.

От ГЕРБ сме подготвени да бъдем съпротива, увери той. Герберите щели да показват лъжите на новите обединения. Не робувайте на подправените илюзии, посъветва депутатът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР