Христо Иванов не е отписал БСП като партньор за съставяне

...
Христо Иванов не е отписал БСП като партньор за съставяне
Коментари Харесай

Христо Иванов не е отписал БСП за коалиция

Христо Иванов не е отписал Българска социалистическа партия като сътрудник за сформиране на коалиия. Това стана ясно от думите на водача на Демократична България на брифинг в коридорите на Народното събрание.

" Ние не сме мандатоносител и от тази позиция не можем да даваме формули за съдружни партньорства. Пак ще кажа - факт е, че това, което прави болшинството, в това число Българска социалистическа партия, утежни опцията за доверие и създаване на болшинство и някакъв политически климат на диалози. По принцип. Но не преставам да смятам, че някакви мостове към момента могат да бъдат непокътнати. По принцип. Така че да не прибързваме да вършим крайни заключения от обстановката ", съобщи Иванов в отговор на журналистически въпрос.

Интересни диспути се заформиха в пленарна зала за въвеждането на смесеното гласоподаване
Съдебната промяна - това би било пресечна точка сред двете партии - Демократична България и Българска социалистическа партия, добави Иванов.

" Демократична България " нямало да влиза в интриги, както и също по този начин не били коментирани имена за властови позиции, които да бъдат издигнати при втори или трети мандат, добави той.

Поводът на брифинга на Демократична България бе окончателното приемане на прага за регистрация по Данък добавена стойност, който с решение на предходния 47-и парламент бе нараснал на 100 000 лв..

" Това е шестият най-голям предел за регистрация по Данък добавена стойност в Евопейския съюз. Какви са резултатите? По-малко администрация, по-малко административни разноски за дребните компании. Даваме всички шансове дребният бизнес да оцелее в тези тежки времена ", добави на собствен ред депутатът Мартин Димитров.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР