Христо Иванов е заложник на една организирана, олигархично-медийна НПО политическа

...
Христо Иванов е заложник на една организирана, олигархично-медийна НПО политическа
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ към Христо Иванов: Вие търгувате и рекетирате всяка власт

Христо Иванов е пленник на една проведена, олигархично-медийна Неправителствени организации политическа група. Това сподели ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в декларация от името на парламентарната група на придвижването.
https://www.facebook.com/presscenterdps/videos/1388521294864825
" Чухме следващата анти-ДПС декларация. Г-н Иванов, вашата отпадналост, вашата отпадналост не се опитвайте да криете отново с анти-ДПС реторика. Вие търгувате и рекетирате всяка власт. Вие сте част и сте артикул и пленник на една проведена, олигархично-медийна Неправителствени организации политическа група. Става въпрос персонално за господин Прокопиев като олигарх и знак на задкулисието в българската политика, като човек, който притежавайки медийна-икономическа власт, заграбва политическа власт без да се явява на избори. За нас това е наличието на понятието превзета страна и фасадна народна власт, които са ви обичани етикети ", сподели още Мустафа Карадайъ.

" Само ще отбележа, че в очертанията на кръга " Капитал " влизат политическите шамани, отпред с Иван Кръстев - Българският Конфуций съгласно някогашния министър председател, както и НПО-ата от българските поделения на интернационалната Сорос мрежа. Един файтон хора овладяхте тази мрежа и общото сред вас е, че в по-голямата си част сте хора, произхождащи от съществени комунистически, номенклатурни семейства ", сподели още Карадайъ.

" Защо е по този начин оставяме филантропа Джордж Сорос да изясни. Наричаме на смешка тази група, този кръг - проведена незаконна група в българската политика, тъй като в зората на българската народна власт приватизирахте дясната концепция и дясното политическо пространство. Впоследствие и огромни елементи от българската стопанска система. За медиите, вършиме на ниска цена опит да се криете зад свободата на словото. Никога не сме нападали публицисти от следените от вас медии. Обратно в доста изявления сме правили разлика сред публицистите и тази група. Достатъчно е да се посочат единствено изтеклите в общественото пространство указания към публицистите за кого и какво да пишат ", добави още Мустафа Карадайъ.

Според него десетилетия наред се прави политически инженеринг в цялото политическо пространство, в това число по външни инструкции. " Разцепихте и унищожихте достоверната дясна партия Съюз на демократичните сили посредством анти-ДПС реторика. Същата процедура приложихте и на Национална движение „Симеон Втори". Активно участвахте в основаването на плана Бойко Борисов и по външни инструкции. Списъкът на инженеринговите артикули е дълъг. Това е сериозен труд по фрагментиране на дясното политическо пространство и като резултат към този момент две десетилетия в България няма достоверна дясна партия. Като цяло това се явява възпрепятстване на демократичния развой в България. Вие рушите демокрацията в България ", сподели още Мустафа Карадайъ.

Той уточни, че без да се явяват на избори, имат министри в държавните управления и изброи Симеон Дянков, Томислав Дончев, Екатерина Захариева и други.

" Между вас и нас има морална бездна. Ние от Движение за права и свободи сме потомци и продължители на същински борци срещу тоталитарната комунистическа власт. Някои заплатиха цената на демокрацията с живота си. Други със здравето си, трети със свободата си ", добави още Карадайъ и съобщи, че следователите и прокурорите се виждат в редиците на " Демократична България ".

Той прикани за разговор сред парламентарните групи да се дефинират националните цели и да се възвърне държавността.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР