Христо Иванов е цар на задкулисието. Или целта му е

...
Христо Иванов е цар на задкулисието. Или целта му е
Коментари Харесай

Бойко: Не ме е страх от омазалия се Радев! Христо Иванов е цар на задкулисието ВИДЕО

" Христо Иванов е цар на задкулисието. Или задачата му е единствено да има служебно държавно управление, с цел да даде еднолична власт на Радев, в която той е всичко - и кабинет, и парламент. Нямам никакъв боязън от него, той по този начин се е омазал ". Това сподели министър председателят Бойко Борисов в свое включване онлайн във Facebook.



" Първа неистина: Борисов и ГЕРБ целят да протакат във времето да няма 2-3 месеца избори, вкопчили са се във властта. Затова ние внасяме през днешния ден тази конституция и изобличаваме втора неистина - че това е конституция на ГЕРБ и Борисов. Лъжа е, че ние не желаеме машинно гласоподаване.

Ние управляваме най-добре пандемията. Българите не знаят какво е карантина – да отидат в Гърция, в Турция и да видят по какъв начин е. Справихме се с пандемията е строим на всички места. От какво да ни е позор? Обръщам се към протестиращите – спрете да тормозите другите, протестирайте си на тротоара, дайте ни 2 седмици ", добави Борисов.

" Някои ни укоряват че ние не сме законни... Към днешна дата няма социологическа организация, която да не дава, че ГЕРБ е първа политическа мощ. Няма нещо, което да не сме създали без резултат. Народът желае правдивост, да има оптимално посланичество, да ръководи. Единственият метод е с нова конституция.  Никога не сме изпадали в такава обстановка като страна - блокади, барикади... Няма политически партии, които да се употребяват с огромна социална поддръжка, в случай че тръгне да пада ръководството ", посочи министър председателят.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР