Христо Христов имал ограничителна заповед да не припарва до трите

...
Христо Христов имал ограничителна заповед да не припарва до трите
Коментари Харесай

Бащата насилник пребил дъщеря си заради изчезнала сума пари

Христо Христов имал ограничаваща заповед да не припарва до трите си деца, имал и две присъди за нарушаването й, фамилията било в дълъг и непосилен бракоразвод 14-годишното момиче, което бе пребито от татко си във Варна е пребито поради подозрение че е взело сума пари от къщата. Скандалът почнал с обвиняване към момичето, което сега е с доста контузии във варненска болница. Тези детайлности разкрива импортираното искане на районната прокуратура за задържане под стража на домашния принудител. Христо Христов е татко на три деца. Голямата му щерка и потърпевшото 14-годишно момиче живеят при него, а синът му – при майка си. Семейството е било в дълъг и непосилен бракоразвод, който се е точил три години, сподели за “Нова Варна ” шефът на Агенцията за протекция на детето във Варна, Анна Конукова. 

``
реклама

По думите ю в съответния проблем вероятните незабавни ограничения, които могат да се вземат са  настаняване на детето в спешен център, съвещания за фамилията и други. Днес следобяд по проблема ще заседава  т.нар. незабавен координационен механизъм – полицията, прокуратурата, учебното заведение и Закрила на детето би трябвало да предложат ограничения за отбрана на момичето. Заради упражнено домашно принуждение над по-малката щерка и сина му съдът е издал заповед за отбрана от домашно принуждение през 2018 година. С нея му е било неразрешено да приближава двете си деца и да се въздържа от домашно принуждение. Въпреки това 14-годишното момиче решило да заживее при бащата си и се пренесло при него. Ограничителна заповед да не приближава някогашната си брачна половинка и в предходни години. Христо  е осъждан два пъти – за закана с ликвидиране и за нарушение на ограничаващата заповед, на пробация. Днес в 11,55 часа Варненският областен съд ще прегледа настояването на прокуратурата.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР