Храната е щастие, а според Хипократ - и лекарство. Нека

...
Храната е щастие, а според Хипократ - и лекарство. Нека
Коментари Харесай

Gladen био знае

Храната е благополучие, а съгласно Хипократ - и лекарство. " Нека храната бъде лекарство, а лекарството вашата храна ", гласи един от най-известните цитати за храната на бащата на медицината, а думите му се потвърждават през вековете. Затова не е изненадващо, че от ден на ден хора стартират да използват от ден на ден био артикули.

Според определението на Европейския парламент, био продуктите се основават на селскостопански практики, които не предизвикват вреди на околната среда и не са рискови за човешкото здраве или за растителни и скотски типове. Дадени артикули могат да бъдат наричани " био ", в случай че 95% от техните съставки са с био темперамент.

През последните години статистиките демонстрират, че от ден на ден хора прибавят към менюто си био артикули - под една или друга форма, а рецептите за здравословни ястия с тях стават все по-разнообразни и все по-апетитни.
 Снимка 485900

И защото Gladen био знае , в новия онлайн супермаркет Shop.gladen.bg био продуктите си имат лична категория. В нея ще откриете богато многообразие от био и натурални артикули - от зеленчуци и плодове, през млечни и месни артикули, до разнообразни марки био брашно, мед, соеви и ядкови питиета и още десетки други артикули, с които самоуверено да допълните здравословния си хранителен режим.

Така да вземем за пример, може да посрещнете утрото с био плодова извара и чаша сок от 100% натурални плодове, да приготвите вкусна паста за обяд и да завършите своето здравословно на ден меню с купа свежа салата, подправена с био балсамов оцет за вечеря. И всичко това - без да сте стъпвали в магазина. Със Shop.gladen.bg био магазинът е единствено на клик разстояние, поръчаните артикули се доставят в границите на идващия ден, а в случай че поръчката е на стойност над 100 лева, доставката е безвъзмездна.

Онлайн супермаркетът Shop.gladen.bg работи в партньорство с веригата хипермаркети HIT, където с изключение на свежи и пресни артикули, се предлага и богато многообразие на артикули от целия свят. Така че, в случай че желаете да експериментирате, приготвяйки си здравословна мексиканска енчилада или някоя от известните предписания на Джейми Оливър, то в Shop.gladen.bg може да откриете нужните артикули.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР