Хотелиери, ресторантьори и представители на бизнеса се събраха вчера във

...
Хотелиери, ресторантьори и представители на бизнеса се събраха вчера във
Коментари Харесай

Браншовици от Варна застанаха зад платформата Преоткрий България

 Хотелиери, ресторантьори и представители на бизнеса се събраха през вчерашния ден във Варна, с цел да поддържат новата безплатна платформа за резервации в туризма и представяне на български артикули и услуги " Преоткрий България ". Това показа пред кореспондент на Varna24.bg ръководителят на Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите във Варна Павлин Косев.

" Срещата беше браншова, напълно в работен жанр по самодейност на МЕТРО България. Генералният директор беше на срещата, той ни срещна с новата платформа, която сплотява доста бизнеси в България. Идеята е да не чакаме единствено на държавното управление или на локалната власт, а ние сами да си оказваме помощ с каквото и колкото можем. В платформата са включени разнообразни информационни канали, които да я популяризират.

Платформата в действителност е уебсайт, назовава се " Преоткрий България “. Той ще постанова главно български артикули, услуги, хотели, заведения, като ще има и алтернатива за резервации. Ще има промоции, като концепцията е там да се дадат възможно най-добрите цени, само че приказваме единствено за предложение на български артикули и услуги. Платформата има поддръжката на Министерство на туризма и Министерство на земеделието, на премиера Бойко Борисов, т.е. цялостна поддръжка от страна на страната.

Инициативата е добра, тъй като би трябвало да си помогнем. Периодът е сложен, годината ще бъде сложна за всички. Ръка подаде и Българската хотелиерска и ресторантьорска организация, която е най-голямата браншова организация. Варненската е районна конструкция на тази конструкция и в тази връзка организирахме тази среща. Колегите, които участваха задаваха практични въпроси по отношение на набирането на нови клиенти и спасяването на сезона ", изясни за медията ни Павлин Косев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР