Хотели по морето, в планината и в градчетата с минерални

...
Хотели по морето, в планината и в градчетата с минерални
Коментари Харесай

Хотели предлагат здравослово меню и процедури на прекарали COVID туристи

Хотели по морето, в планината и в градчетата с минерални извори предложиха нов тип предложения. Те са за хора, преборили вируса, а задачата е удобно повлияване на затрудненията след преболедуване от COVID-19 и общо подсилване на организма. Предложенията идват от Албена, Поморие, Старозагорски минерални бани, Павел баня, Велинград, Банско и други.

Една от офертите идва от хотел в Старозагорски минерални бани, който предлага 6 нощувки със закуски, обеди и вечери, плюс 3 лечебни процедури дневно за 359 лева Те се назначават самостоятелно за всеки след медицински обзор и могат да бъдат: инхалации, лечебна гимнастика, магнитотерапия, ерготерапия, климатолечение, балнеолечение, физиотерапия.

За възобновяване е планувано и особено здравословно меню с изразходване на повече протеини и витамини. Приемане на храни, които съдържат витамин А, С, D, Е, и приемане на повече течности, написа "Марица ".

Необходими документи за настаняване в хотела са епикриза от пролежаване в Коронавирус поделение на лечебно заведение за болнична помощ, ако клиентът е бил приет в болница, както и ваучър 119а от общопрактикуващ доктор, че се изпраща за водолечение. Талон 119а се издава от джипито и с данни за интервала на болестта и умозаключение, че клиентът е клинично здрав и се изпраща за водолечение, ако е бил на домашно лекуване. Приемането на клиенти ще се реализира най-малко 30 дни след негативен PCR тест при изписване от болнично заведение или 30 дни след прекратяване на лекуване в домашни условия.

Ако преболедувалият разполага с медицински документи (рентгенови фотоси, епикризи, проучвания и други), е целесъобразно да ги носи и даде при първичния обзор, с цел да може да бъде по-прецизно диагностициран и да бъдат назначени най-подходящите за положението му процедури, поучават от хотела. В хотели в морските ни курорти са създали по няколко стратегии, според от потребностите на пациента. Те са както за минали през тестването COVID-19, по този начин и за предотвратяване, като в модулите са включени процедури, меню и физически занимания за покачване на имунитета.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР