Хороскоп за днес, 16 август:ОвенОчаква се сексуалният ви живот да

...
Хороскоп за днес, 16 август:ОвенОчаква се сексуалният ви живот да
Коментари Харесай

Неочаквано препятствие за една зодия днес, решаващо събитие за друга

 Хороскоп за през днешния ден, 16 август:

Овен

Очаква се половият ви живот да е съразмерен. Може да сте изцяло удовлетворени от своята половинка. У дома, както и преди, всичко е умерено, наред и безшумно. Целият ден може да мине в уютни домашни наслади. Мислите ви са погълнати от работата, освен това триумфът ви пришпорва. С течение на времето може да си позволите доста от това, за което в този момент си мечтаете, само че към този момент би трябвало да почакате.

Телец

Възможно е необективно отношение към Телците от страна на най-скъпите им хора. Постарайте се да избягвате всевъзможните разногласия и спорове, като не обръщате внимание на сериозните забележки по ваш адрес. Вероятно търсенето на нови сфери на активност няма да донесе мечтаните резултати. Неочаквано затруднение, обвързвано с интригите на неприятелите, може да повлияе върху постигането на мечтаните цели. Звездите ви предлагат да не взимате съществени решения.

Близнаци

Не се предлага да пришпорвате събитията. Всичко си върви по реда. През втората половина на деня са вероятни дребни неприятности с околните, в които сте вярвали. Използвайте своето сладкодумство и меродавност в отбрана на своя план или предложение. Икономия и спестовност са девизът на този ден.

Рак

В любовните връзки на Раците е допустима цялостна естетика, само че бъдете подготвени за внезапен прелом на ориста в близко бъдеще. Пъдете от себе си възприятието на засегнатост. Отпуснете се и живейте спокоен, спокоен живот като цените дребните наслади. Намалете темпото на работа и приведете в ред документите си. Не трупайте задължения. Проявете признателност към тези, които са ви избавили в тежък миг.

Лъв

Не е изключено стичане на събитията или ново другарство да изиграе в живота ви огромна роля. Помнете, че при всевъзможен спор може да се откри компромисно решение. Днес напълно можете да разчитате на триумф в работа, само че не би трябвало да се занимавате с създаването на нови планове или да участвате в взаимни планове с хора, които познавате малко или на които не се доверявате. Финансовото ви състояние не би трябвало да провокира опасения.

Дева

Възможно е ново сантиментално въодушевление. Вероятни са срещи с другари, пред които да блеснете с остроумието си. През този ден можете оптимално да деянията всичките си интелектуални и духовни качества. Полезно е придобиването на нови движимости и да вършиме разбърквания.

Везни

Предпазвайте се от обезчестяване, измами и празни обещания. Възможно е да ви се наложи да преживеете дребни фамилни неприятности. Само бързата реакция на зародилите проблеми ви оказва помощ да се справите с отрицателната обстановка. Известен триумф във финансовата сфера може да се реализира при огромни разноски на сили и своевременни дейности.

Скорпион

Не концентрирайте вниманието си върху предчувствията си. Нужна ви е добра отмора. Спомнете си за обещанията, дадени на обичания човек. Благоприятната атмосфера в фамилията оказва помощ на Скорпионите да възстановят изгубената си сила, да се изпълнят с нови хрумвания и да заздравят разтърсеното си здраве. Възможно е преференциално предложение, което би трябвало да приемете. Благоприятен ден за постигането на огромен триумф в разнообразни печеливши покупко-продажби.

Стрелец

Опитайте по този начин да обърнете нещата, че рецесията гладко да премине при започване на нови връзки. Най-добре е да почивате след работния ден в фамилен кръг или усамотени. Работете за укрепването на своя престиж, достолепие и авторитет, въпреки че за вас престижът няма огромно значение. Съвет на човек от близкото обграждане ви оказва помощ да избегнете неточности, пропуски и финансови загуби.

Козирог

Не очаквайте благосклонност от ориста, а направете всичко допустимо за реализирането на своите стремежи. На околните си може да се сторите пресметливи и напълно безстрастни, непознати на каквито и да са страсти и усеща. Възможно е ентусиазмът на младите Козирози да обхване близките и да ги принуди да се съгласят на съдействие. Не е изключено появяването на авторитетни хора, които да оказват помощ на вашите инициативи.

Водолей

Днес използвайте всякаква опция да измените любовните си връзки към по-добро и дефинитивно да се определите в избора си. Каквато и външна форма на държание да изберете, постоянно търсете правила, от които бихте могли да се ръководите в живота. Професионалната сфера на болшинството представители на Водолея дава обещание да бъде прекомерно наситена. Добросъвестността, умеенето да убеждавате, общителността и изобретателността спомагат на всички ваши инициативи. На мнозина може да им се стори, че те имат всичко, което е нужно за живота.

Риби

Съществува заплахата от заблуди и илюзии в любовта. Състоянието на заплеснатост и незаинтересованост усложнява обстановката. Днес планетите подтикват у хората, родени под знака на Риби, развиването на схватливост, страст и суетливост. При доста Риби, имащи пропуски в предишните си каузи, могат да зародят проблеми, само че те няма да затормозяват новите инициативи, а единствено са краткотрайни трудности по пътя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР