Хороскоп за деня – 21 септември 2022, сряда Овен Добре е

...
Хороскоп за деня – 21 септември 2022, сряда Овен
Добре е
Коментари Харесай

Три зодии да внимават с парите! Вижте на кого ще му върви в любовта

Хороскоп за деня – 21 септември 2022, сряда

Овен
Добре е да се помолите, защото в този ден желанията ви ще бъдат чути и в случай че в тях не става въпрос за пари или за нещо, с което може да навредите на някого, е огромна възможност да бъдат изпълнени. Не бива да се хвалите или да преувеличавате, тъй като след това ще се срамувате.

Телец
В този ден бъдете доста деликатни с финансовите каузи! Склонни сте да прахосвате пари напразно за ненужни покупки. По-добре избягвайте срещите с лихвари, застрахователни сътрудници и банкери! Има огромна възможност от заблуди или обир. В любовта най-малко ще ви върви.

Близнаци
Внимавайте какво обещавате! Не предприемайте задължения под въздействие на положителното си въодушевление! Бъдете реалисти! Ако някой е в неволя, не се колебайте дали да му помогнете! Не пестете време и пари за хората, които обичате! Сега е време да ги радвате и да се радвате!

Рак
Не си коства да предприемате и да стартирате нищо. Старанията ви ще са напразни. Ако се заемете с нещо значимо, това може да ви донесе единствено загуби и щета. Не натоварвайте стомаха си! Изключете от менюто си месото и гъбите! Не се предлага физическото натоварване.

Лъв
Възможни са повишени упования, които да донесат и разочарования. Добре си планувайте нещата и ги вършете малко по малко! Ако не изпадате в непотребни прочувствени драми, ще свършите доста работа. Не давайте и не вземайте пари назаем! 

Дева
Има заплаха да изразходите силата си на вятъра. Няма да постигнете нищо, в случай че упорствате. Оставете хората край вас да ви оказват помощ! Добре ще ви се отрази разходка измежду природата с обичания (любимата) или един масаж. Избягвайте задимените пространства!

Везни
Това е ден, в който може да научите нещо ново, да обогатите душата си с нови усещания, а мозъка – с потребни познания. Използвайте деня за четене на книги, за срещи с мъдри хора, които може да ви предадат своя опит! Внимавайте с храната, вероятни са натравяния!

Скорпион 
Не си губете времето в непотребни пояснения! Разсеяни сте извънредно и по тази причина по-добре не се захващайте с неща, които изискват централизация и повече усилия! На някои от дамите в този ден се ускорява способността четат мисли и даже да предсказват събития. 

Стрелец
Намалете темпото и се съобразете с настроението на близките! Може да чувствате известна насила в дейностите си, което да породи нервност. Не си го изкарвайте обаче на вашите близки! Каквито и проблеми да са се стоварили на раменете ви, може дружно да се справите.

Козирог
Не съдете хората, с цел да не бъдете и вие съдени! Не говорете неприятни неща за никого, за какво в този момент магическата мощ на думите в този момент е в своя пик, а в случай че пожелаеш на някого зло, то се връща при вас самите! Възможни са здравословни проблеми. Уязвими са стомахът и дебелото черво.

Водолей
Денят е удобен за пътешестване, за срещи на четири очи, само че не се предлагат покупко-продажби и рисковани инициативи. Можете да употребявате това време за обучение. Внимавайте с парите, апетитът ви към придобивки и харчене е нараснал!

Риби
За вас денят може да е сполучлив във връзка с обучение и неща, с които обичате да се занимавате. В този ден е по-добре да не се захващате с действия, които ви натоварват. Забавлявайте се с другари, само че не прекалявайте с алкохола!

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР