хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днешният ден посветете на дома и

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днешният ден посветете на дома и
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 09.12.2020 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днешният ден посветете на дома и фамилията си доколкото това е допустимо. Не правете крупни покупки, ще се окажат несполучливи, следвайте инстинкта си за това кое е скъпо и кое не.

Телец

Не се подлагайте на натоварвания - както физически, по този начин и прочувствени. Сметката за това подозрително наслаждение може да се окаже прекомерно висока.

Близнаци

Правете неща, които ви успокояват и ви дават чувство за умиротворяване. Похарчете пари, с цел да извършите дома си комфортен. Дребни разногласия в фамилията може да помрачат настроението ви. Не се обиждайте от дреболии.

Рак

Днес ще се чувствате сносно. Почивайте си по-енергично и по опция някъде на открито. Имате потребност от по-близък контакт с природата. Хубав ден за пътувания и срещи с хора, пристигнали от далечни страни.

Лъв

Сериозните неща ще ви отегчават. Не бързайте да бягате, когато нещо не се получи съгласно вашите упования, не се отхвърляйте елементарно от желанията си, проявете повече неизменност.

Дева

Споделете с хората към вас, нещата които обичате. И да не прекалявате с грижите си, имате потребност от малко персонална независимост и време да се вслушате в себе си.

Везни

Може да се наложи да довършите някои неща останали незавършени цяла година. Важно е да не се разпилявате и да следвате до дъно задачата си, няма да съжалявате като видите резултата.

Скорпион

Денят е доста прелестен и всичко ще се подрежда отлично. А и някакви пари ще се появят изведнъж. Случайните неща могат да са доста инцидентно приятни, нали?

Стрелец

Днес не трябва в нищо да се отклонявате от познатата, тествана скица на деяние. Нищо ново и непознато през днешния ден няма да ви донесе стремежи триумф.

Козирог

Днес напряко може да ви удави в сълзите си човек, роден под воден знак. Така че познатите Риби, Раци и Скорпиони ги заобикаляйте отдалеко, в случай че си нямате екипировка.

Водолей

На света има доста незаменими хора (поне в сърцето ви), само че виж незаменими движимости съвсем няма. И през днешния ден не забравяйте, че по-добре е един път да видиш, в сравнение с 100 пъти да чуеш.

Риби

Недейте да оригиналничите ненужно. Повечето хора ще са с махмурлук от снощните изпълнения-за някои студентски, за други просто безредици. Пригответе бирата и добродушно утешавайте потърпевшите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР