Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Това, че сте отговорни

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Това, че сте отговорни
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 10 Март! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Това, че сте виновни и съзнателни на моменти ви коства свободното време. Всъщност вие си знаете защо го вършиме. Днес, обаче срещите с другари могат да имат и добър резултат върху професионалното ви развиване.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес е отлично време за развлечения срещи с хора, визити на кина, театри, изложения. Е, всичко едновременно няма да можете да извършите, само че най-малко предпочитание няма да ви липсва.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Ако не се чувствате мързеливи, по-добре приемете провокациите, които ви насочат. Приключенският дух през днешния ден ще ви съпътства, даже някои рискови обстановки не биха ви стреснали, ще ви изкушава желанието да извършите нещо щуро.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Не мислете, че сте жертва на злонамерени дейности, просто през днешния ден не сте на кеф. Случва се от време-навреме човек да има интервали на спад, сега вие сте в такава обстановка. Опитайте да останете сами, по този начин ще релаксирате най-добре.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Не се тормозете и в неделния ден с парични проблеми, това няма да ви помогне да ги разрешите. Добър миг да помислите за фигурата си, не прекалявайте с яденото, просто тъй като ви е погрешно.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Не бързайте повече, в сравнение с е належащо, че може да пропуснете нещо. Най-леко ще ви е на душата, в случай че се посветите на обичаните си занимания и хора, а също така ще сте с чувството за един добре прекаран ден.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Семейството и грижите за дома като че ли нямат приключване. Не, че на вас това ви тежи, само че имате потребност и от малко многообразие. Така и по този начин сте си вкъщи, бъдете подготвени да посрещате посетители

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес ще ви се желае да свършите толкоз доста неща и да се видите с толкоз хора, че несъмнено ще помолите да го удължат с няколко часа. Едно пътешестване отвън града ще ви подейства освежаващо, не го пропускайте.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес е вашият ден да покажете какъв брой сте благи и чаровни. Ще ви се наложи да свършите някои незабавни неща, само че те надали ще ви попречат да си прекарате времето с приятна компания, в действителност няма да ви затрудни да съчетаете потребното с приятното.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес ще имате предпочитание да се справите с всички ненужни неща, насъбрани из дома ви. Освободете място за новите сили на пролетта. А сред краткотрайно не бъдете прекомерно заядливи с хората към вас, не постоянно и вие сте съвършени.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР