Хорхе ВИЛЧЕС, Saker BlogКакво? Плащане в рубли? Немислимо, дори не

...
Хорхе ВИЛЧЕС, Saker BlogКакво? Плащане в рубли? Немислимо, дори не
Коментари Харесай

Еврото на Шрьодингер или как Европа се опитва да краде руския газ

Хорхе ВИЛЧЕС, Saker Blog

Какво? Плащане в рубли? Немислимо, даже не изричайте тази дума, споделиха формалните управляващи в Европейския съюз. Вместо това Европа изиска публично да заплаща за импорт от Русия с еврото на Шрьодингер, както е разказано по-долу.

Вече е време да дойдат психиатрите, защото оцеляването на 800 милиона европейци зависи от това, което тази невероятна тайфа от назначени заблудени европейски водачи ще реши. Да си го кажем напряко, другари: Европейски Съюз не желае да заплаща в рубли, или в злато, тъй като прави благи очи, преструвайки се, че " заплаща " за вноса от Русия, само че в действителност го желае гратис. Дали е природен газ, или петрол, или въглища, или каквато и да е съветска стока, вместо да " заплати " фактически, Европейски Съюз се преструва, че прави мъдрия трик " печатай и внасяй + замразявай и крий ".

И по този начин - Европейската централна банка в този момент ще " печата " евро на клавиатурата 100% гратис и по-късно ще превежда тези евро към европейските банкови сметки на съветските експортьори, въпреки че те в този момент са със статус " замразени ". Така Русия в никакъв случай няма да може да употребява тези пари, които в действителност в никакъв случай няма и да видят бял свят, и надлежно не са инфлационни в който и да е смисъл на думата, защото не могат да бъдат употребявани и от никой различен. Те въобще няма да влязат в ничия стопанска система по какъвто и да е метод, тип или форма, като по този метод Европейски Съюз надхитря всички под слънцето и получава съветските доставки гратис. Видяхте ли, елементарно е.

Разбира се, чакам да чуя ръководещите фанатици да споделят, че това ще бъде единствено " краткотрайно " (разбира се) и че незабавно, щом Русия излезе от Украйна при " допустими " условия (отново схваща се), всичко ще се върне към естествените правила в жанр янки дудъл. И тук идва еврото на Шрьодингер, за които хипотетични пари би трябвало да се знае, че са по едно и също време съществуващи и несъществуващи... в жанр Европейски съюз.

На процедура, с това Ш-евро Европейски Съюз би могъл да си " купи " единствено съществени бъдещи проблеми, за които няма решение. Например, в случай че предлагането на Европейски Съюз беше видяно съществено и признато, КОЙ и КАК тъкмо ще каже кои са " допустимите условия " за съветското евакуиране от Украйна, след което еврото на Шрьодингер ще стане използваемо? Още през цялото време даже и милениал може да осъзнае, че Руската Федерация в никакъв случай няма да напусне някои региони и новопризнатите Донецка и Луганска национални републики плюс Крим. В този случай, ще съществува ли Ш-еврото или не?

Накратко: еврото на Шрьодингер е нелепост. А Европейски Съюз не трябваше въобще да я предлага.

Сега, откакто Европейски Съюз отхвърля да заплаща в рубли - или в златни кюлчета - и упорства да заплаща с техните нови " смешни Шрьодингер евро ", полският министър председател Матеуш Моравиецки призна очевидното, а точно - че глобите, наложени от Европейски Съюз, Съединени американски щати и техните съдружници, дотук имат противоположен резултат върху Русия. " Вижте обменния курс на рублата, вижте какво става с съветската стопанска система. Нищо изключително не става. Сега са нужни смазващи наказания ".

Трудно е за поверие, че ръководителят на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен, обвинявайки Русия в " изнудване ", добави още: " Ние чертаем съгласуван отговор от страна на Европейски Съюз, тъй че европейците може да имат доверие, че ние сме обединени и солидарни... "

И двете изказвания просто не са истина.

Европейски Съюз през днешния ден няма координираност и взаимност. Сега всеки е самичък за себе си, в това число " неутралната " Швеция, която желае да влезе в НАТО, тъй като желае да й се заплати за оръжията, които е пратила на Украйна. Но вуйна Урсула в ролята на глупавото ченге разгласи, че Европейски Съюз работи " интензивно " върху нов проект за удар против Москва. " Шести пакет от наказания ще бъде разгласен в къс период. Работим интензивно по него ", сподели Урсула фон дер Лайен, когато Русия спря газовите доставки за България и Полша, а Финландия не се съгласи да заплаща в рубли.

Фактът, който е от голяма важност, е, че европейците като цяло и по-специално управлението на Европейски Съюз, са извънредно фрагментирани и непостоянни. Както би споделил неотдавна избраният отново президент на Франция, " изпадналият в мозъчна гибел " НАТО наподобява на шепа обезглавени пилета, търчащи в близост без никаква концепция какво в действителност се случва. Междувременно, още веднъж на планетата Земя, четирима купувачи от Европейски Съюз направиха газови заплащания в рубли и най-малко 10 страни откриха съветски банкови сметки в рубли.

И по този начин, до момента в който Европейски Съюз доставя всевъзможни типове оръжие на Украйна всеки божи ден, топ дипломатът на Европейски Съюз желае да се сприятели с Русия. Тъкмо Жозеп Борел съобщи: " Този въпрос би трябвало да бъде решен на бойното поле ", а единствено ден по-късно споделя: " Европейски Съюз и Русия би трябвало да възстановят връзките си ". Последно, кое да бъде?

" Възстановяването на връзките сред Европейски Съюз и Русия ще бъде доста сложен и муден развой, само че това би трябвало да бъде направено. " Разбира се, да, дано стартираме с използването на споразуменията от Минск, които европейците договориха и поддържаха напълно неотдавна, помните ли? Така че " координираният отговор от страна на Европейски Съюз ", който Урсула фон дер Лайен чертае, наподобява не върви напълно безпрепятствено.

А по отношение на препоръчаните спомагателни трикове руснаците, явно постоянно в крайник и даже изпреварващи събитията, предизвестиха: "...непозволеното евакуиране на газови размери, транзитиращи през Полша и България към други европейски страни, като Германия, ще докара до съкращаване на газовите доставки... " Което ясно значи: момчета, не си играйте игрички с нас, тъй като всички заедно ще умрете от мраз и апетит, да вземем за пример незабавно, разбирате ли?

Германският министър на стопанската система Роберт Хабек беше доста обезпокоен, че отрязването на съветските доставки може да аргументи " всеобща безработица, беднотия, хора, които не могат да отоплят домовете си и така нататък " Австрия намерено призна, че не може да си разреши да спре вноса на съветски газ, до момента в който други желаят напълно да спрат съветските газови тръби. Последно, кое да бъде? Накрая се убедихме, че нещо против нищо няма по какъв начин да стане.

Така че съветските доставки би трябвало да бъдат платени или в рубли, или в златни кюлчета, щедрост не се предлага. Еврото на Шрьодонгер е смешка, освен това неприятна. Както би споделил Джон Конъли, " Стоката е на Русия, само че казусът е ваш ".

Със съкращения " Гласове "
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР