Хората вероятно смятат, че споделянето на общо легло означава повече

...
Хората вероятно смятат, че споделянето на общо легло означава повече
Коментари Харесай

Двойките, които спят поотделно, правят повече секс

Хората евентуално считат, че шерването на общо легло значи повече фамилиарност, само че бъркат. Оказва се, че двойките, които спят поотделно, вършат повече секс, написа в. " Дейли остарял ", базирайки се на резултатите от английско изследване.
 

Допитването, осъществено от " Бенсън фор бедс " и отдадено на съня и половите практики на британците, е обхванало 1540 души. Изследователите са открили, че 34% от двойките, които спят разграничени, по-често се отдават на интимни пристрастености, в сравнение с до момента в който са споделяли общо легло.
 ThinkStock/Getty Images

16% от участниците в анкетата означават, че смяната в метода им на спане се е отразила удобно върху половия им живот, защото по-често се разгорещяват на разнообразни места в дома.

Близо 40% от интервюираните споделят, че връзката им се е подобрила, откогато спят в обособени кревати. Допитването демонстрира, че две пети от двойките от време на време си лягат разграничени. Сред най-честите аргументи сътрудниците да не споделят общо легло са хъркането, въртенето, особеното време за лягане и ставане.-->
 ThinkStock/Getty Images
Проучването разкрива още, че една четвърт от двойките вършат по-малко секс, откогато спят поотделно. 36% от участниците в допитването споделят, че не биха се преместили на друго легло, тъй като половинката ще им липсва. Приблизително същият % интервюирани считат, че спането в разнообразни кревати може да навреди на връзката им.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР