Туристите обикновено трябва да плащат големи пари и да издържат

...
Туристите обикновено трябва да плащат големи пари и да издържат
Коментари Харесай

„Опасността зад красотата“ на полярните сияния: Очаква се повече слънчеви бури да засегнат Земята

Туристите нормално би трябвало да заплащат огромни пари и да устоят на леден климат, с цел да имат опция да видят полярно зарево, само че предишния уикенд доста хора по света просто трябваше да вдигнат глава, с цел да видят по какъв начин тези цветни екрани танцуват по небето.

Обикновено прогонвани към полюсите на Земята, полярните сияния се отклониха чак до Мексико, Южна Европа и Южна Африка вечерта на 10 май, зарадваха небесните наблюдаващи и извършиха обществените медии с изображения на изобилни розови, зелени и лилави цветове.

Но за тези, които са натоварени да пазят Земята от мощни слънчеви стихии като тази, която аргументи полярните сияния, опасност се крие под зашеметяващите цветове.

" Трябва да разберем, че зад тази хубост има заплаха ", Куентин Верспиерен, Координаторът на програмата за галактическа сигурност на Европейската галактическа организация, сподели за Агенция Франс Прес.

Майк Бетуи от Центъра за прогнозиране на галактическото време на Съединени американски щати сподели, че „ ние сме фокусирани върху по-з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР