Хората се разделят по различни причини в днешно време. Проблемите

...
Хората се разделят по различни причини в днешно време. Проблемите
Коментари Харесай

Трите зодии, които никога не са доволни от своето представяне в леглото

Хората се разделят по разнообразни аргументи в днешно време. Проблемите в спалнята обаче постоянно са главен проблем, с който се сблъскват двойките. Често той основава отдалеченост сред тях с течение на времето. Въпреки че никой не желае да бъде заловен в клопката на брак без обич, доста двойки го вършат. Те избират да са във връзки, в които нямат съвсем никаква фамилиарност между тях. И въпреки всичко има и хора, за които това не е по този начин. За тях е доста значимо положителното показване в леглото, само че постоянно не са сигурни в личните си качества. Тази тяхна неустановеност до някаква степен се корени и в зодиакалния им знак.

И по този начин, има три зодии, които в никакъв случай не са удовлетворени от своето показване в леглото. Дори и сътрудникът им да ги хвали, в реалност те непрестанно мислят, че не са се справили добре.

Вижте и кои са тези знаци и какво споделя астрологията по този въпрос:

Рак

Ракът е нерешителен по природа и напълно естествено, това негово възприятие дава отражение и в любовния му живот. Този знак има способността да придвижи своята неустановеност в спалнята. А когато такива мисли се прокрадват в двойката, те провокират раздор сред сътрудниците. Ако сте любопитни по какъв начин се случва това, незабавно ще ви разбираем. Ракът постоянно разпитва сътрудниците си за връзките им с някогашните им любовници. Неговата цел би била да разбере дали неговото показване в леглото е по-добро от това на предходните сътрудници на индивида до тях. Това обаче надалеч не е здравословно, тъй като трансформира правенето на обич в конкурентно съревнование, което е тъпо. А и слагат в неуместна обстановка колегата си. Няма неприятно някой път двойката да организира подобен диалог, с цел да се опознае повече. Но когато единият непрекъснато пита другия по какъв начин са били някогашните му в леглото, това несъмнено идва допълнително и вреди на връзката.

Скорпион

От всички водни знаци на зодиака, Скорпионът показва голямо самочувствие в леглото. Всъщност тяхната самонадеяност граничи с егоизъм. Те обичат да знаят, че доставят наслаждение на колегата си когато и да е. Те се любуват на гръмогласно правене на обич, където насладата на колегата им отразява тяхната лична по време на фамилиарност. Ще се запитате какво прави той в тази ранглиста. Самочувствието, което показват, постоянно е единствено видимо. Те желаят да наподобяват уверени в очите на колегата, само че вътрешно се терзаят за своето показване в леглото. Затова Скорпионите постоянно се стремят да се оправят по-добре идващия път. Ето за какво не са щастливи или спокойни, макар че постоянно нямат мотив за сходни терзания.

Близнаци

Близнаците имат малко его, когато става дума за въпроси, свързани с тяхното показване в леглото. Следователно те са склонни да свързват огромна част от личната си стойност с другия. А точно това зависи от количеството задоволство и наслада, които могат да обезпечат на сътрудниците си в леглото. Въпреки че това е забавна позиция, тя облагодетелства повече сътрудниците им, в сравнение с самите тях. Това е по този начин, тъй като в случай че сътрудникът им е неудовлетворен, тогава Близнаците стартират сами да се подлагат на критика. Те оказват напън върху себе си да се оправят по-добре идващия път.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР