Хората са гневни и имат основание. За пореден път сме

...
Хората са гневни и имат основание. За пореден път сме
Коментари Харесай

Премиерът: Хората са гневни с основание и е време всеки да поеме отговорност

" Хората са гневни и имат съображение. За следващ път сме очевидци на садистично деяние, което е останало неусетно от правосъдната система. Нека и ние да дадем позитивния образец, който се чака от нас ". Така министър председателят Николай Денков разяснява при започване на съвещанието на Министерски съвет обезобразяването на 18-годишното момиче от Стара Загора от Георги Георгиев с макетно ножче.

Хората желаят правораздаване, а не незаинтересованост и равнодушие към човешката болежка . Шокиращо е както безразличието към непознатата болежка към възрастни лица, по този начин и гласовете на поддръжка, въпреки и редки, към незаконното действие, които се появиха през последните дни “, добави Денков.
Според него е „ време всеки от нас да поеме своята роля и отговорност, с цел да пресечем настъплението на експанзията и болката в нашия живот “.

Министър-председателят разпореди на министрите на правораздаването, на вътрешните работи, на труда и обществената политика и на образованието, да прегледат през идната една седмица това, което не работи в техните системи и да предложат промени, с цел да се промени тази отрицателна наклонност. Те ще би трябвало да отбележат и ограниченията, които не са единствено в региона на държавното управление и които засягат и другите институции.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР