Хората отдавна са свикнали с мистериозните кръгове в полетата. И

...
Хората отдавна са свикнали с мистериозните кръгове в полетата. И
Коментари Харесай

Поредният мистериозен кръг в Германия - подготвят ли човечеството за нов свят? ВИДЕО

Хората от дълго време са привикнали с мистериозните кръгове в полетата. И въпреки учените да се пробват да обяснят появяването им по някакъв натурален метод, да вземем за пример, посредством влияние на някакви местни ветрове, от ден на ден земляни имат вяра, че в кръговете по полетата има послания от извънземни, които се намират в паралелни светове или в далечно кътче на нашата галактика.

Поредният мистериозен кръг се появи в Германия в поле покрай град Пан, близо до Мюнхен. Забележителното в тази ситуация е това, че тъкмо преди четири години в същия регион, в същия ден (възможно и час), там също се е появил приказен кръг.

При тези условия е някак мъчно да се повярва в съвпадения.

Кръговете в полето, за разлика от НЛО и редица други паранормални феномени, имат забавно свойство - те са действителни, те могат да бъдат огледани, пипнати, даже помирисани, да не приказваме иза това, че учените могат да закарат при тях всякаква инсталация за проучване.

От това обаче нищо не излиза. И по тази причина кръговете в полетата, бидейки действителни, си остават не по-малка мистерия, от апаратите на пришълците, носещи се из небето на Земята.

За кръговете в полетата е писано много доста, както и за устрема на мощните на света да компрометират предложенията за появяването им на самостоятелните учени.

Например това бе направено с признанията на двама британци - Дъг Бау и Дейвид Чорли, които обществено признаха, че те през нощта са рисували кръговете. Признанието, в действителност, си беше много смешно и неуместно, тъй като в него не се вписваха редица явни обстоятелства, както и най-неудобния за фалшификаторите - кръговете се показваха едновременно, само че на разнообразни кътчета на Земята.

Предположенията, какво тъкмо съставляват тези образования, са много доста. Днес ще представим още едно съмнение. Напълно е допустимо кръговете не просто да носят някаква информация от извънземен източник с потреблението на двучиен код, който към момента не е разгадан от земляните, само че те може и да приготвят съзнанието на земляните за възприемането на напълно нов свят, тъй като Земята е на прага на велико видоизменение.

Наричат го по разнообразни способи - апокалипсиса, края на света, появяването на новата шеста раса и по този начин нататък.
Работата не е там, а в това, че в последно време пред нас започнаха да се появяват прекалено много чудеса. И забележете, към този момент ги възприемаме като нещо обикновено...

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР