Хората не са получили още нищо от обещаните средства от

...
Хората не са получили още нищо от обещаните средства от
Коментари Харесай

Мая Манолова: Властта размята едни и същи милиони, които не стигат до хората

Хората не са получили още нищо от обещаните средства от. Единствените пари, които са стигнали, са за микропредприятията - от 3 до 10 000 лв..
Това съобщи в предаването ръководителят на гражданската платформа " Изправи се, БГ ", Мая Манолова. Тя разгласи, че е получила недоволства от разнообразни места в страната, че даже за тези средства, получателите им е трябвало да платят за консултантски услуги или комисионни.
Манолова уточни, че по останалите ограничения нищо към момента не е стартирало. " Реално ще мине една година от първата вълна, за която тези средства бяха предопределени, а хората още няма да са си получили парите ", уверена е Мая Манолова. Тя означи, че държавното управление дава обещание обилно средства по разнообразни ограничения, които откакто не започват, се пренасочват към други ограничения. " Властта размята едни същи милиони, пакетира ги под друга форма, само че под никоя форма те не стигат до хората ", съобщи Манолова.
По отношение на Плана за възобновяване и резистентност на страната, стартиран от кабинета, Мая Манолова сподели, че той имал второ име: План за корупция. " Корупционният капацитет в този проект е голям: Три милиарда лв. за саниране, поддръжката за бизнеса се изчерпва до основаването на индустриални зони, в които още веднъж ще се влага асфалт. Реално за работещите предприятия има под 5% ". По думите на Мая Манолова съмнението и на бизнеса, и на българските жители, е че се бърза с този проект, тъй като авансово има сделка по кои планове парите ще стигнат до избрани компании.
Мая Манолова разяснява, че продължаващите над 150 дни митинги у нас са нанесли тежък имиджов удар върху властта и премиера Бойко Борисов. " Протестът сподели и на нашите сътрудници зад граница какъв брой прогнила от корупция е властта в България ", уточни водачът на " Изправи се, БГ ".
Провалът на конституционната промяна у нас Манолова дефинира като " цялостна излагация и на ниска цена парламентарен цирк ". Според Манолова Конституцията е била използвана за партийнополитическите цели на ГЕРБ, с цел да им завоюва още малко време. 
Целия диалог с Мая Манолова гледайте по-късно във видеото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР