Хората настояват обвинението на двамата младежи да бъде променено в

...
Хората настояват обвинението на двамата младежи да бъде променено в
Коментари Харесай

Протест пред съда на близките на жестоко убития Димитър в Цалапица

Хората упорстват обвиняването на двамата младежи да бъде променено в съучастничество и смятат, че делото не би трябвало да стартира преди да бъде разпитан посочения за причинител на закононарушението. Показанията на 19-годишните братя се разминават – единият отхвърля да е обвързван с закононарушението, а другият разкрива ролята им да пазят да не пристигна някой, до момента в който Рангел е заривал в ров тялото на 24-годишния Митко. Тъй като другите версии изискват близнаците да имат двама юристи, в края на октомври делото против тях беше върнато в досъдебна фаза и през днешния ден то стартира изначало.

Соченият за причинител на убийството Рангел Бизюрев е арестуван в провинциално градче в Кралство Дания, където е е работил като мияч на стъкла. Той е обитавал в няколко страни по време на укриването си. Преди Дания е бил и в Германия.

Разследващите са безапелационни, че с цел да успее толкоз време да не бъде оголен, Бизюрев е комуникирал с доста хора, сред които и негови близки. Физическите му белези не са изменени, разполагал е с подправени документи за идентичност.

Очаква се скоро да стане ясно дали и по кое време той ще бъде предаден на българските управляващи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР