Хората могат да бъдат убедени в своята интелигентност, но ако

...
Хората могат да бъдат убедени в своята интелигентност, но ако
Коментари Харесай

5 признака, които издават колко сте интелигентни

Хората могат да бъдат уверени в своята просветеност, само че в случай че непрекъснато водят разногласия и са под напън, имаме неприятни вести. Тези 5 признака демонстрират, че не сте толкоз умни, колкото се мислите:

1. Винаги се разправяте с хората към вас
Интелигентните хора не губят време за разногласия, спорове и безконечни изява. Ако непрекъснато се разправяте с сътрудниците, началници и другари, това е първият индикатор, че имате потребност от персонално доказване, т.е. имате липса на самочувствие. Интелигентните хора бързо се научат, че тези борби единствено им прахосват силата.

2. В никакъв случай не успявате в работата си
Мненията на другите в никакъв случай не са толкоз значими, колкото резултатите, които разкриват вашата просветеност. Не е належащо да сте шеф, с цел да измерите вашата просветеност, а да завършите плановете, които сте почнали и да имате ясни цели, както и да придобивате нови познания и умения.

3. Повече говорите, в сравнение с слушате
С причина индивидът е роден с една уста и две уши. Психолозите са единомислещи, че уменията за слушане е доста по-важно от това за говорене. Умните хора слушат непознати хрумвания, познания и рецензии, основават мнение и мисля преди да се причислят.

4. Мнението на другите
Дали другите търсят препоръки от вас? Да ценят вашото отзиви? Искам да приказват с вас за своите проблеми и алтернативи? Това са единствено част от въпросите, които могат да разкрият какъв брой сте умни. И макар, че се споделя, че не би трябвало да се натоварвате с мнението на другите, обаче мнението на околните би трябвало да ви бъде от огромно значение.

5. Постоянно сте напрегнат
Хората, които непрекъснато бързат, имат изменчиво въодушевление и сила, несъмнено не са умни в организацията. Въпреки че от време на време на всички ни се случва цялостен безпорядък, който продължава с месеци и години и е симптом на незадоволителна просветеност. За благополучие постоянно може да въздействате бързо на този проблем.

Източник: lifebg.net

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР