Хората масово замърсяват по невъобразими начини. Всякакви отпадъци се изхвърлят

...
Хората масово замърсяват по невъобразими начини. Всякакви отпадъци се изхвърлят
Коментари Харесай

Красота? Някой го домързя или е въпрос на чест СНИМКИ

Хората всеобщо замърсяват по невъобразими способи. Всякакви боклуци се изхвърлят на допустимо най-неподходящи места, единствено не и в кошовете за отпадък. Дали това е въпрос на чест или мързел не знаем, само че сигурно буди отвращение.

Торба с отпадък е открита в тревна повърхност във Велико Търново. Намира я жена, която разхождала кучето си. Тя си е направила труда да вземе непознатия боклук и да го сложи там, където по принцип би трябвало да бъде.

„ Ако някой я търси! Открита торба с отпадък на Спортна зала! Предадена на контейнера! Собственикът може да я открие там или на бунището, където е и неговото място! Намерена е до момента в който си разхождах кучето, на което почистих акото! Последното е за тези, съгласно които ние с кучетата сме мърлячи!, “ написа Илияна Димитрова

„ Редовно, мързеливи хора си хвърлят боклука в кошчетата в парка, където пък е елементарно наличен за уличните котки и кучета, разпиляващи го по тревните площи! Тийнейджърите са обособен проблем, като при тях си е напряко въпрос на чест да не употребяват кошчетата!, “ разяснява мъж.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР