Хората, които вече седми ден не свалят блокадата на аутобана,

...
Хората, които вече седми ден не свалят блокадата на аутобана,
Коментари Харесай

Шатрите и палатките на магистрала „Тракия“ се увеличават, протестиращите очакват провокатори

Хората, които към този момент седми ден не смъкват блокадата на аутобана, са непреклонни – няма да правят отстъпка до момента в който не отдръпват Териториалните проекти

Седми ден продължава обсада на автомагистрала „ Тракия ”. Протестиращите дадоха поръчка, че няма да освободят пътя, макар завършилите през вчерашния ден диспути в Народното събрание, оповестява Нова телевизия. 

Демонстрантите опънаха още шатри и палатки. По думите им недоволството ще е безсрочно, до момента в който не се извърши главното искане - Териториалните проекти да бъдат оттеглени.

От синдикатите предизвестиха, че се чакат провокатори на автомагистралата. Блокадите на Прохода на републиката и Подбалканския път също не престават. Единствено тази на автомагистрала „ Струма ” беше свалена, а придвижването - пуснато.

Остават затворени автомагистрала " Тракия " край Стара Загора, Проходът на Републиката, както и пътят Гълъбово-Раднево, Раднево - Нова Загора и основният път " Русе-Свиленград ", в региона на с. Главан, оповестява Българска национална телевизия.

Протестите си прекратиха единствено енергетиците от Топлоелектрическа централа Бобов дол, Дупница и Перник. След като съглашението беше утвърдено от Народното събрание, те подвигнаха блокадите на автомагистрала " Струма ".

Колегите им от " Тракия " обаче ги упрекнаха в изменничество. Основното им искане е отдръпване на Териториалните проекти за обективен преход и нови договаряния по точките от съглашението.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР