Хората, които работят на полето не се чувстват добре. Условията

...
Хората, които работят на полето не се чувстват добре. Условията
Коментари Харесай

Наши фермери-роби на Острова: Къпем се с кофи, а ни обещаха басейн и магазин

Хората, които работят на полето не се усещат добре. Условията доста са се трансформирали. Ние скоро ще си тръгнем от тук. Нямаме различен вид - разноските са прекомерно доста, а изискванията за живот не са приятни. Това обявиха служащи в така наречен "модерна плантация за плебеи " във Англия пред Нова телевизия.
Фермата се намира в Корнуол, Англия. Българи описват, че едвам са съумели да избягат от нея. Тя се намира на 100 км от тази, която преди време бе разобличена в следствие на БиБиСи. 
"Плащаме по 10 паунда ток дневно. Това не е обикновено. Подът в моята стая е подгизнал. Лишаваме се от топла вода и топлота. По 5 индивида сме в стая. Къпем се с кофи и това в 21 век. Нямаме налягане в квартирата. Обещаха ни басейн и магазин, даже заведение. Като си платим превоза и си купим храна, ни остават 20 паунда ", призна един от родните служащи на Острова.
"Вчера си взех заплатата, платих си превоза, купих си храна за 20 паунда, за което съм се лишил доста и ми останаха 15 паунда. Транспортът е 6 паунда всяка заран ", разкри негов сътрудник.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР