Хората казват: Докато старото не си отиде, новото няма да

...
Хората казват: Докато старото не си отиде, новото няма да
Коментари Харесай

Отървете се от тези неща и в дома ви ще се появят щастие и хармония

Хората споделят: " Докато остарялото не си отиде, новото няма да се появи. " Тази сентенция е измислена от мъдрите китайци - предците на античната процедура на Фън Шуй. Според това обучение, с цел да влязат щастливите промени в къщата, е належащо да се освободи място от ненужни неща, с една дума, от всевъзможен отпадък.

Но преди да изпратите на сметището това, което съгласно вас не разрешава благополучие в къщата ви, е належащо да помислите доста добре кое не ви е нужно, с цел да не съжалявате след това за решението си.

Пукнати и счупени съдове

Известно е, че през пукнатините, формирани в чаши и чинии, позитивната сила тече от вкъщи. Ето за какво, без страдание, съберете всички развалени съдове. Това води до застоялост по всички въпроси и инициативи. И това не е всичко! Такива произведения могат да окажат нездравословно влияние върху здравето на семействата. Същото важи и за счупените огледала.

Неща от категорията „ потребно “

Говорим основно за принадлежности и други помощни неща. Много добре разгледайте всичко, което имате. Може би измежду нещата има такива предмети, които въпреки всичко ще ви потрябват и ще донесат изгоди. Това са работни принадлежности, парцали, които ще се трансфорат в кърпи за миене, красиви и цели саксии за цветя, които към момента не са употребявани и така нататък Практиката демонстрира, че в случай че нещо несъмнено стои излишно за няколко години, тогава най-вероятно няма да е належащо. Запомнете това.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР