Хората искат да живеят в добре уредена държава, а не

...
Хората искат да живеят в добре уредена държава, а не
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Хората не искат да гледат политически спектакли

Хората желаят да живеят в добре уредена страна, а не да бъдат очевидци на политически спектакли. Това се видя и от резултатите на последните избори. Това съобщи при започване на днешното съвещание на Министерския съвет служебният министър председател Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София..

,,Тези, които не желаят да поддържат никого, съвсем бяха на път да прескочат 4-те %. Призивът ни е за работа и отговорност и за българските жители, които не са показани в парламента'', сподели Донев.

Подготвили сме съвсем целия пакет от законопроекти, свързани с второто заплащане по Плана за възобновяване и резистентност. Предстои да разгледаме още два законопроекта - за правната помощ и за биологичното многообразие. Внасянето на към този момент признатите законопроекти зависи от избора на ръководител на Народното събрание, акцентира обаче Донев.

Той добави, че жителите чакат да видят съответни дейности от депутатите за приемането на втория транш от парите по Плана за възобновяване.

Донев напомни, че в предходните дни партиите направиха поръчка, че ще извикат служебната министърка на финансите Росица Велкова, с цел да им опише какво е подготвил кабинетът дотук по проектобюджета за следващата година.

Изслушването на министъра на финансите обаче би било допустимо, когато има определен ръководител на Народното събрание, подсети още веднъж Донев.

,,Служебното държавно управление справедливо си завоюва оценката на държавно управление на действието, както от вътрешните, по този начин и интернационалните ни сътрудници. За мен е значимо, че за малко време успяхме да извадим страната от положение на пауза'', сподели още Донев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР