„Хората гледат всичко като публика, не е настъпило времето на

...
„Хората гледат всичко като публика, не е настъпило времето на
Коментари Харесай

Татяна Буруджиева: С участието си в кабинет на Радев, Крум Зарков отряза шансовете си за лидер на БСП

„ Хората гледат всичко като аудитория, не е настъпило времето на гласоподавателите. Влиянието на Радев не се мери с поддръжката на партиите, които го поддържат. На последните избори президентът издундурка резултатите на обединенията, които управляваха “. Това съобщи пред БТВ политологът доцент Татяна Буруджиева.

„ Нещата няма да са толкоз крайни, колкото се разказват. Служебният кабинет няма да служи единствено за омиротворяване на ситуацията, а и да продължи да ръководи. Освен, че ще се прави избори, евентуално ще се стигнем до диалози, само че не и до контракти. Ако дата за изборите беше оттеглена по-късно, можеше да се приказва за стратегическо преориентиране. Вероятно ще се води разговор освен с Москва, само че и с Брюксел “, сподели още Буруджиева.

„ Не съм съгласна с теориите за разбиването на Българска социалистическа партия, тъй като тя е по-различна партия. В служебния кабинет попадат фигури, които са отстранени от Корнелия Нинова. Много от дълго време е опълчването сред лидерката на „ столетницата “ и Весела Лечева. Така че не може да се каже, че спорът им е провокиран от през вчерашния ден. Назначението на Крум Зарков отряза опцията му да се кандидатира за водач на Българска социалистическа партия. Президентът му направи неприятно “, добави политологът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР