Хора от украинското правителство стоят зад , дъщерята на известния

...
Хора от украинското правителство стоят зад , дъщерята на известния
Коментари Харесай

US разузнаване: Хора от украинското правителство стоят зад убийството на Даря Дугина


Хора от украинското държавно управление стоят зад, дъщерята на известния съветски националист Александър Дугин. Това написа в „ Ню Йорк таймс “, които цитират източници от американското разузнаване.

Според данните членове на украинската власт са разрешили слагането на бомба в колата на Дугина. От Щатите акцентират, че нямат никакво присъединяване в покушението, нито пък са знаели авансово, че то ще бъде осъществено. Според източните на изданието американското държавно управление е щяло да изрази отрицателно мнение, в случай че е знаело авансово за проектите Дугина да бъде убита.

Украйна изрично твърди, че не е взела участие в покушението на Дугина. От американска страна се тормозят, че убийството може да предизвика Москва да реализира офанзива против украински публични лица.

Още през цялото време на войната украинците демонстрираха опциите си да навлизат скрито в Русия и да извършват интервенции за бойкот, само че убийството на Даря Дугина би било една от най-смелите интервенции до момента. Това би означавало, че Украйна може доста елементарно да доближи до висшестоящи руснаци.

Съединените щати постоянно дават секретна информация на украинците, която да им помогне във войната с Русия, само че от украинска страна това не постоянно е било по този начин. Те неведнъж са подложени на критика от Пентагона, че споделят прекомерно малко за своите тактически и секретни проекти.

Данните за убийството са предоставени на Украйна. Все още няма формален коментар.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР