Honda и General Motors се обединиха, за да създадат автомобили,

...
Honda и General Motors се обединиха, за да създадат автомобили,
Коментари Харесай

Honda и General Motors създадоха автомобил на водород

Honda и General Motors се сплотиха, с цел да основат коли, задвижвани с водород, като опция на електрическите транспортни средства (EV). Те са вложили 85 милиона $ в взаимно дружество, наречено Fuel Cell System Manufacturing (FCSM), създавайки авангардно оборудване в Мичиган за широкомащабно произвеждане на водородни горивни кафези.

Това съдействие има за цел да отговори на възходящото търсене на енергийни решения с нулеви излъчвания, като се концентрира върху усъвършенствана продуктивност, устойчивост и понижени индустриални разноски. Съвместното дружество е забележителна стъпка в оформянето на бъдещето на устойчивия превоз. Инвестицията на Honda и GM от 85 милиона $ в FCSM, започваща през януари 2017 година, отразява техния ангажимент за придвижване на водородната технология. Най-модерното оборудване, обхващащо 70 000 квадратни фута, сътвори към 80 работни места и нарежда двете компании като водачи в транспортните средства, задвижвани с водород.

Honda, главен състезател в това партньорство, има амбициозни проекти за коли, задвижвани с водород. Те имат намерение да конфигурират нова атомна система в CR-V, която ще бъде налична на пазарите в Япония и Северна Америка през 2024 година Тази система включва plug-in функционалност за в допълнение улеснение, като се имат поради настоящите ограничавания на инфраструктурата за зареждане с водород. Целта е тази нова система с горивни кафези да коства една трета от предшественика си, като усъвършенства успеваемостта на разноските и направи устойчивата технология налична за по-широка потребителска база.

Отвъд обичайните транспортни средства, Honda планува изследването на стационарни електроцентрали като значим бизнес. Компанията възнамерява да приложи технологията си в огромни камиони, стационарни електроцентрали и строително съоръжение, разширявайки потреблението на водород.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР