Honda Civic вече е един от най-динамичните компактни модели на пазара.

...
Honda Civic вече е един от най-динамичните
компактни модели на пазара.
Коментари Харесай

Като малък Type R - Honda Civic Sports Line

Honda Civic към този момент е един от най-динамичните компактни модели на пазара. С новата си версия Sports Line, моделът придобива подчертано състезателен характер разпознаваем от пръв взор.

Свежото спортно предложение се базира на Civic Type R, като употребява сходни за допълнителни челен спойлер, странични поли, заден дифузьор и заден спойлер. Джантите са 17-инчови с черно “пиано ” покритие, налице са цялостни LED фарове и LED дневни светлини, които са другите нови характеристики на Civic Sport Line.

„ Седалките Sport Line, кормилото, лостчетата за превключване на предавките на кормилото и накладките на вратите са украсени с червени декоративни шевове, а перфорираните алуминиеви педали излъчват нюх за моторни спортове “ - обяснява представител на Honda за специалния интериор.

Sport Civic се задвижва от 1,0-литровия трицилиндров турбодвигател с максимална мощност от 93 кВт/126 к.с., предлагащ максимален въртящ миг от 200 Нм. Предавателната кутия е механична или автоматик вид вариоматик CVT. В момента Honda не афишира цената на модела, само че базовият вариант на Honda Civic с идентичния мотор в момента се предлага у нас от 36 990 лв. с ДДС.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР