Холивудските звезди Кейти Пети и Орландо Блум са решили да

...
Холивудските звезди Кейти Пети и Орландо Блум са решили да
Коментари Харесай

Кейти Пери и Орландо Блум ще сключат брак в Дисниленд

Холивудските звезди Кейти Пети и Орландо Блум са решили да сключат брак на доста нетрадиционно място. И не, не си мислете, че става въпрос за някой другоземен остров. Според слуховете звездната двойка желае да се венчае не къде да е, а в " Дисниленд " в Орландо, Флорида.
За специфичното събитие двамата влюбени са избрали замъка на Пепеляшка, а с цел да забавлява гостите на тържеството се чака да дойде Лайънел Ричи.
34-годишната Кейти и 42-годишният Орландо се сгодиха предишния месец, като връзката им датира от 2016 година, с разлъка за малко през 2017 година.

Снимки: Getty Images/Guliver
Източници разкриха, че звездната двойка към този момент е почнала да възнамерява сватбата от своите фантазии и явно фантазиите на булката ще вземат превес.

Katy Perry and Orlando Bloom could get married in DisneyLand at the Cinderella’s Castle. Nothing is confirmed yet, there are just rumors. pic.twitter.com/TM3nDEjeDi
— KATY PERRY NEWS (@KPInfos) March 10, 2019
Кейти неотдавна показа по какъв начин тъкмо й е предложил брак Орландо, а точно - на хеликоптер: " Беше на " Свети Валентин ". Отидохме на вечеря и мислех, че ще отидем на галерия след вечеря с хеликоптера. Смешното е, че той беше написал на записка всичко, което искаше да ми каже, с цел да не не помни нещо ", разкри певицата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР